Yarın doğuma giriyorum kızlarrrrr

Bugün Özel hastaneye gittim bebeğin gelişimi 15 gün geri de riske atamam yarın doğuma alacağım seni dedi epidural olacağımm var mı aranızda epidural olan arkadaşlarım? :pray:

5 Beğeni

İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini :blush::pray: bende epidural oldum.

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah güzel bir doğum geçirirsin :baby:t2::palms_up_together:t2::two_hearts:

Ben de epidural oldum.Hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağnıza alırsınız bebişi​:smiling_face_with_three_hearts::hugs:

15 gün geri de olduğu için erken mi bebeği almak istedi ben tam anlamadım

Teşekkür ederimm inşallah,nasıldı peki zorluğu var mıydı epiduralin​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Evet o yüzden

Amin inşallah :heart_eyes:

Amin inşallah :heart_eyes::pray::heart:

1 Beğeni

Allah yardimciniz olsuns sag saglim alirsin insallah canim kucagina​:pray:

Herkeste farklı oluyor canım​:blush:

Hayırlı ve kolay doğumlar canım, allah yardımcın olsun. Tek başına bebek 15 gün geride diye erken alanı ilk defa duydum çok şaşırdım. Ya benim komşumun kızı 40 haftalıkken doğmuş onunda 2 hafta gelişim geriliği varmış.

1 Beğeni

Sağlıklı sıhhati hayırlı bir şekilde kolaycacık kucağına almayı nasip etsin rabbim :palms_up_together:t2:

Bu arada epidural dediğiniz şey ne oluyor :sweat_smile::woman_facepalming:t2:

Plesenta yaşlanması varsa eğer bebekte gelişim geriliği olabiliyor o yüzden erken almak istiyo doktorlar dışarda anne sütüyle daha iyi gelişir diye. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu​:cherry_blossom::cherry_blossom: