Yarın doğuma gidiyorumm

Kızlar yarın 9da yatışım var 11de doğuma alıcaklar, gerginim biraz ilk doğumum ve genel anesteziyle olucak, daha önce hiç ameliyatta olmadım düşünüp duruyorum nasıl olucak nasıl geçicek diye, morale ihtiyacım var, bana dua eder misiniz? :cherry_blossom::folded_hands:t3:

5 Beğeni

Dualarımız seninle 26 bende sezeryan olucam inşallah. Kızımı düşünüp bütün stresleri atıyorum. İnşallah güzel olacak​:folded_hands::heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah, bi an önce kucağıma almak istiyorum, sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza :folded_hands:t3::cherry_blossom:

2 Beğeni

Kaç haftadasınız siz?

Yarın tam 38+4 olucam :blush:

Aynı haftadayız

1 Beğeni

hiç korkma emin ellerdesin yarın bebeğine kavuşacaksın :face_holding_back_tears: bende sezaryen ile doğum yaptım boşuna korku stres yapmışım kendime hepsi geçiyor Rabbim seni ve bebeğini sağlıkla kavuştursun :folded_hands::cherry_blossom:

1 Beğeni

Rabbim kurtarsın hayırla alın bol bol dua edin ilk saatler biraz zor olucak bir gün sonra daha iyi olucaksiniz hiç korkmahin

1 Beğeni

Amin çok teşekkür ederim çok rahatlatıyor böyle şeyler duymak çok sağ olun :face_holding_back_tears::folded_hands:t3:

Aminn inşallah çok çok sağ olun :folded_hands:t3::cherry_blossom:

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hiç korkma benim ikinci olucak şimdi 7 aylık oğlum var tekrar hamileyim bebeğini kucağına aldığında bütün ağrılarını unutursun bide tavsiyem yanında kalacak kişiyi iyi seç götür çok önemli bide yürümeye önem ver bol bol yürü :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah çok sağ olun :folded_hands:t3::cherry_blossom: valla tek isteğim bi an önce kucağıma alıp koklamak :face_holding_back_tears: yürümeyi çok kişiden duydum inşallah yapabilirim :folded_hands:t3:

@Beyz1

Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :palms_up_together:t2::hugs::tulip:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sağ olun :folded_hands:t3::cherry_blossom:

1 Beğeni

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kavuşun inşallah. Bende genel anesteziyle doğum yapıyorum. 2 doğum yaptım, şimdi tekrar hamileyim 1 ay sonra yeniden olacağım. Korkmayın gözünüzü açıp bebeğinizi görünce her şey kolaylaşıyor :slight_smile: Size tek tavsiyem kendinizi salmayın, ne kadar dirençli olursanız o kadar çabuk toparlıyorsunuz ilk yürüyüşten sonra sık sık yürüyün yatmayın.

1 Beğeni

Canım bütün dualarımız seninle :folded_hands:t2: Hayırlısı ile sağ salim sağlıkla kucağına al inşallah :folded_hands:t2: Hiç korkma hepsi bir süreç ve geçecek :smiling_face: Kolaylıkla geçsin inşallah :cherry_blossom:

Neden genel anestezi ile

İnşallahh çok sağ olun, sabırsızlanıyorum gözümü açıp bebeğimi görmek için, yazdıklarınız içimi rahatlattı teşekkür ederim :cherry_blossom::folded_hands:t3:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım, inşallah ben de öyle umuyorum :folded_hands:t3::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsinn bebişin canımm, rabbim sağlıkla kavuştursun darısı inşallah bekleyen Annelere.