Yarın doğuma gidiyorum

Yarın sabah doğuma gidiyorum suni sancı verecekler dualarınızı bekliyorum bebeğim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz çokça dualarınıza talibim en büyük isteğim bebeğimin sağlıklı doğması inşallah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

11 Beğeni

Kazasız belasız alırsın inşallah kucağına bebeğini darısı bizlere bir avazda kurtulursun inşallah

1 Beğeni

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah canım :hugs:

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :smiling_face_with_three_hearts: Darısı bize. :face_with_hand_over_mouth::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah. Rabbin sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin​:palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun bi ses de kurtul inşallah duamdasın sağlıkla bebegını kucağına alırsın inşallah :pray:t2: rahat ol stres yapma bebegıne kavuşacağın anı düşün sadece :heart:Mutlu haberlerını bekliyoruz :relieved:

1 Beğeni

Ayy gün gelicek ben de bu başlığı atıcam bunu düşünüp şimdiden heyecanladım Sağlıkla kolaylıkla alın kucağınıza :two_hearts::heart: uzun ve güzel ömrünüz olsun hem sizin hem bebeğinizin​:pray:t2::pray:t2:

2 Beğeni

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah doğumun çok güzel geçsin :smiling_face_with_three_hearts::gift_heart:

1 Beğeni

Ya rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin senide bir avazda kurtarsin insallah darisi bana ve burdaki arkadaslarada olsun son haftalar benimde zorluyor artik . Ben heycanlandim okurken seni dusunemiyorum​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sağolun hepiniz inşallah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:hastanedeyim şimdi nstye bağladılar bakalım

1 Beğeni

Bebegıne kavuşunca bize yaz :relieved:Allah yardımcın olsun​:bouquet:

Arkadaşlar bebeğim bugün öğlen 2 de doğdu çok şükür darısı hepinizin başına inşallah :palms_up_together:

3 Beğeni

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim kolay doğumlu nasip etsin

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Normal doğum oldu değil mi suni sancı verdiklerine göre Rabbim bağışlasın size güle güle büyütün inşallah

1 Beğeni

Evet normal doğum yaptım

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah lohosalıgın hayrlı olsun cnm

1 Beğeni

Rabbim senide bebeginide bir avazda kurtarsin insallah saglikla kucagina al rabbim yardimcin olsun

1 Beğeni