Yarın sabah doğuma gidiyorum suni sancı verecekler dualarınızı bekliyorum bebeğim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz çokça dualarınıza talibim en büyük isteğim bebeğimin sağlıklı doğması inşallah
Kazasız belasız alırsın inşallah kucağına bebeğini darısı bizlere bir avazda kurtulursun inşallah
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah canım
Amin inşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bize.
Sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah. Rabbin sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin
Allah yardımcın olsun bi ses de kurtul inşallah duamdasın sağlıkla bebegını kucağına alırsın inşallah rahat ol stres yapma bebegıne kavuşacağın anı düşün sadece
Mutlu haberlerını bekliyoruz
Ayy gün gelicek ben de bu başlığı atıcam bunu düşünüp şimdiden heyecanladım
Sağlıkla kolaylıkla alın kucağınıza uzun ve güzel ömrünüz olsun hem sizin hem bebeğinizin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah doğumun çok güzel geçsin
Ya rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin senide bir avazda kurtarsin insallah darisi bana ve burdaki arkadaslarada olsun son haftalar benimde zorluyor artik . Ben heycanlandim okurken seni dusunemiyorum
Sağolun hepiniz inşallah hastanedeyim şimdi nstye bağladılar bakalım
Bebegıne kavuşunca bize yaz Allah yardımcın olsun
Arkadaşlar bebeğim bugün öğlen 2 de doğdu çok şükür darısı hepinizin başına inşallah
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim kolay doğumlu nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın
Normal doğum oldu değil mi suni sancı verdiklerine göre Rabbim bağışlasın size güle güle büyütün inşallah
Evet normal doğum yaptım
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah lohosalıgın hayrlı olsun cnm
Rabbim senide bebeginide bir avazda kurtarsin insallah saglikla kucagina al rabbim yardimcin olsun