Yarın doğum yapacağım

Yarın doğum yapacağım. 5.5 yasinda bir kızım var. Planlı sezeryan olcam. Biraz kaygı biraz heyecan çok karmaşık duygular içindeyim. İlk sezeryanım acildi diye hiçbir şey anlamamıştım şimdi planlı olduğu için karışık duygular içindeyim. Kızımdan dolayı bir geceden fazla kalmak istemiyorum hastanede. Aklım hep onda olacak. Ailem yanımda ama onlara bile emanet etmekte tereddüt ediyorum. Bir de ishal oldu dün de ateşi vardı. Ne zor bir durummuş. Siz böyle bir durumda ne yaptınız bu duygularla nasıl başa çıktınız?

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun sağlıkla çabucak girip çıkın inşallah. Ben daha yolun çok başında olmama rağmen böyle kaygılar içimde. Henüz sekiz haftalık hamileyim ve birde 21 aylık bir oğlum var. İlk sezaryenimde benim de aniden alındığım için o korkuyu stresi yaşamaya vaktim yoktu ama yolun sonuna geldiğimde bu planlı olacak Dediğiniz gibi bir günden fazla kalmak istemiyorum ailelerimiz evet iyi bakıyorlar ama ben oğlumu bırakmak istemiyorum. İnşallah güzel haberlerinizi olumlu geçen sürecinizi bekliyorum korkmayın Allah sizinle beraber olsun :sparkling_heart::palms_up_together:t2: