Yarın 18 haftalık olucak ama hareketlerini hissetmiyorum

3 üncü gebeliğim erken oynaması gerek diyenler oluyor ama benim oğlum hayla tekme atmaya başlamadı normal mi sizce :thinking:

2 Beğeni

annesi belli ki akıllı bebişin sakin takılmak istiyor​:smiling_face_with_three_hearts::laughing: normal bnce ti

:joy::joy::joy::joy:acaba iki oğlum da çok oynak dı buda böyle olunca kafam takıldı inşallah öyledir canım

İnşallh :blush::pray: Allâh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah cümlemizin​:smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni

18+2de başladı benim kide 3. Erkek bende de. 16dan sonra bekledim.

1 Beğeni

Normal canım 16-20 haftalar arasında başlıyor tekme atmalar. 3 cu gebelik diye 10 haftadan mı atmasını bekliyorsun Nurancığım :smiley:

Tabiki de hayır canım ama yine de merak ediyordum :smiling_face_with_three_hearts:

Hadi inşallah bakalım

Benimde aynj @Nuran28 17+2 haftalik henuz kayda deger bisey yok​:rofl:

1 Beğeni

Benimki cinsiyetini bile tam gostermedi iki kezde gittik kapatti sirtini dondu :rofl:%80 erkek drdi ama bakcez cumartrsi gitcem kontrole vitamin ve demir d vitaminide kullaniyonmu @Nuran28 uyuyolarmo icerde acaba benimde ikinci gebelik ama hareket yok​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Zaten net olarak 20-24. Haftalarda hissedilir deniyor

Bn 18 den sonra hissettim tabi herkes farklı cnm

1 Beğeni

Belkide sezeryanim bende ondandir gpbegimde vardi kiloda aldim 56 kaldim suan 60 oldum​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Kaç hftlk

1 Beğeni

17 olduk canim daha

Hm hayrlısı olsun inşallh peki Hisediyomusjn

1 Beğeni

Az biraz cok degil​:nazar_amulet::rofl: hafif cumartesi gotcem zaten doktora ilaclar uyutuyor heralde icerde ben tatli yemiyorum hic surekli eksi falan belkide ondan

Anca kız minik minik hissedersin tatlı yiyince bebeklere bayram oluyo bebişine o bayramı tattır derim :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Belkide kizdir cok ince yani ilk gebelik erkekti benim bunu bilmiyorum :rofl: bakcez saglikli olsunda