Yardımmmmm

Gebelikte özel bölgeyi ağdayla almak iyimi acaba yada epilasyonla hormonlardan dolayı mi bilmiyorum canım aşırı acıyor

1 Beğeni

açıkçası bazı doktorlar agdayi sorun görmüyor genelde ilk 3 ay onermiyorlar diye biliyorum ama epilasyon gerçekten hormonlardan kaynaklı can yakabilir

Ben ağda kullanıyorum gebeliğimin başından beri çünkü jilet çok rahatsız ediyor beni . Şu an 32. Haftamdayım çok şükür bir şey olmadı daha önce lazere gittiğim için az var o yüzden zorlanmadım bazen göbeğimden yapıştırdım çekerken zorlandım sende dikkat et yaparken çok zorlama kasmamaya çalış canın çok acıyorsa yavaş yavaş yap derini tahriş etmemeye çalış eğer yapabilirsen elini biraz ağda ile yapışkan hale getirip kendin çek saç asılır gibi o şekilde daha kolay oluyor daha az can yakıyor yada daha ufak alanlara uygulama şeklinde yap

Sağlıkla alırsn inşallah kucağına Evet bende jilete alışmak istemiyorum daha kötü ağdayla yapıyordum hep şimdi cesareti kaybetmiş gibiyim çekmekte zorlanıyorum bebiş saolsn hormonlarmı alt üst eti​:sweat_smile:

Evet keşke hiç tüy problemi olmasaydı ya çok zor shjssj

Ben hiç cesaret edemedim açıkçası, gebelik dönemi hep jilet kullandım

Benim şimdi daha 3 buçuk aylık belki ilerde jilet kokaylık diye kulanırım ama şimdi ağdayla almaya calşyrm

benim düşük tehlikem olduğu için ilk üç ay doktorum önermiyordu fakat kuaförüm çekinmediğim samimi olduğum bi insandı beş dakikada değilde on dakikada sohbet muhabbet alıyorduk bi şekil canım cok yanmadıgı icin kasılmada olmuyordu sağolsun cok anlayıslı insandı bu sekil devam ediyorum kesinlikle jilet belasına tekrar bulasmam :joy:

Ayy enisi vala normalde kendm alırım ama cesaretimi kaybetm korkuyorum artık :sweat_smile:

Agdayi kendiniz mi yapiyorsunuz kuafore mi gidiyorsunuz, ben kendim hic beceremiyorum

Çocukluk arkdsm vardı bi onda rahatım hep o alırdı sonra evlenince mecbur ben aldım ama karnım büyümeye başlarsa mecbur kuaföre gdcm zor olur çünkü

İlk gebeligimden bu yana jilete basladim ve hep.kullaniyordum 3ude nedense jilette sorun oluyo 2gune büyüyor ve ben sürekli egilemiyorum bugün cesaretimi topladım ağda yapicam dedim üstünü aldım altına gelince kaldım çok zor kizlar zaten normalde sıkıntı çeken biriyim bacaklarımı alirkende ağlayarak alıyorum o dereceyim çok köklü napicam​:face_holding_back_tears:

Eritilip kullanilan agdalardan mi kullaniyorsunuz yoksa bantli olanlardan mi

Ayn üst bir şekilde kolayda alt kısımlar kötü ya yumusak bide çok acıyor bide alamıyosn

1 Beğeni

Ben hep jilet kulanırdm sonra nişanlanınca kendimi ağdaya alıştırdm ama ilk aldğmda arkdsm ertilen apda önerdi ama oda çok uğraştrcı şimdi hazır bant kulanıyırm

Aynen öyle

Canının acıması hem vücut regl olmadığı için hemde hamilelikte hassaslaştığımız için ben doğumdan 3 hafta önce gitmiştim doğumdan önceki gece mecbur jilet ile aldı eşim