Yardiminiza ihtiyacim var

Iyi aksamlar kizlar. Bugun 38+2 olduk ve 4gundur geceleri ayni saate ayni sekilde sancilarim oluyor duzenli. Bugun uyumadan once yikanmak icin banyoya gittigimde cok az islanmisti alt çamaşirim. 1saat falan uyudum daha sonra sanciyla uyandim 10dk 20dk surdu tuvalete gitmek istedigim icin kalktim ve o an bisey geldi sicak baktim renksiz akinti içinde nokta gibi kan . Bu nişan mi acaba ne yapmaliyim?

2 Beğeni

doktoruna anlat büyek ihtimalle nişan gelmiştir internette arama yap bak orda nişan fotoları var aynısımı gelmiş sende? eğer öyleyse doğum doktoruna anlat, sancıların içinde nst çekdire bilirsin bebek kalp atışlarını dinleyerek sancın olup olmadığı anlaşılıyor korkmana gerek yok suyun gelmemiş sızma felan da olsaydı o asla durmazdı yani baya bi sıvı gelmesi gerek çünkü ama gelen şey nişan olmayada bilir 30 haftalık hamileyim ve bende nişan benzeri slime gibi renksiz bişiler geliyor yani 5,6 haftadır böyleyiz ama kanda dahilse nişan ola bilir bu

1 Beğeni

Aynen dediğim gibi 4gündür falan bu sancılar oluyody ama bugün çok farklı hala da ara ara tutuyor ve çok şiddetli. Doktorun numarası yok ki yurtdışında yaşıyorum ve arıyosun ambuıans geliyor hangi ebeye denk gelirse o doğurtuyor :confused:gitmekte istemiyorum bence açılma falan tam olmamıştır şimdilik

1 Beğeni

Ben 38 haftalik doğum yaptım duştan 20 saat sonra bebek anne karnında dışkı yapmıştı bebeğim yeşil su olunca bebek dışkısını yapmış oluyor ve hiç bir sekilde oyalanmadan hemen hastaneye gittim doktar hemen beni doguma aldı iyiki durmadan geldin Allahtan dogumla ilgili bilgilerim var benim bebeğin kordonu boynuna dolanmış tı

Arkadaşım hiç korkma nişanın gelmiş 4 veya 1 hafta sonra dogumun gerçekleşecek Allah’ın izniyle benimde 37 haftalık ken nişanım geldi tam 38 haftalık dogum yaptım sakın sicak su ile banyo yapma

sancılar yada suyun açıldımı?