Merhaba
Ben 17 haftalık hamileyim son 4 gündür sık sık idrara çıkıyorum 15 dak bir bazen 20 ama idrar çok fazla olmuyor patlayacaqmis gibi oluyorum sancı veriyor ama az geliyor yanma ve ya koku reng deyişimi yok hafif Karin agrim var oda ara sıra gelib gidiyor bu 3 gündür cola düşes gibi içkiler içiyorum açama ondan ola bilirmi sancım falan ?
Ve goguslerimde hassasiyet azaldı düne kadar çok sis ve agrili idi bu gün az var korkuyorum acaba bebeğe bir şeymi oldu
Canım bebek büyüdükçe rahmine ve idrar kesene baskı yapar. Sen de asitli içecekler içerek mesaneni ve bağırsaklarını şişiriyorsun baskı hissi artıyor idrarın var zannediyorsun muhtemelen. Bir de bu sıcaklarda bu tür içecekler şekerli olduğu için vücutta ödem yapar bunun yerine bol su tüketmeni öneririm hem senin sağlığın hem de bebeğinin sağlığı için mümkün olduğunca yapay ve asitli içecekler içme
Məndə də eyni problem var dermanlara göre çox su içirem her 10 deqiqeden bir tualetə qaçıram insan bezir. Sancı da çişini çox saxlayanda olur kise sancı verir normaldı. Qazlı sular içme şişkinlik azalar nane çayı iç köp üçün mene hekim bele demişdi
Normalda öyle içkiler içen biri deyilim ama göz önünde olunca içesim geliyor
Men suda az icirem ama yenede tez tez gedirem dedim belke mikrob falan olar hemde 2 aydı uziye dusmurem sabah gedecem hekim dedi analiz getir belke uzide eledi Inseallah uşağa Hecne olmasın ağrılar önemsizdi
Hecne olmaz narahat olma mende de ilk uzi ile ikincinin arasi 7+8 hefte cekmisdi ele demisdi cunku hekim. Hecne de olmadi sukur icin rahat olacaqsa uziye tez get. Usaq terpenene qədər hele cox senariler quraciyiq e ele deyirler
Salmir ki uziye men qazagistanda yasayiram burdan qaydalar ferqlidi ancaq öz hekimin olur ondan başkası baxmir hekimde başından edir elece deyir 17 heftede Uzi gostermir cinsiyeti
Nee? O haranin hekimidi ele 17 heftede e özdə 12 heftede görüre camaat ya hekimi deyişdir yada ölkeni bacı
İnanırsan hekimler burda mene bir olursen demediyi qaldi gah dediler başında sis var gah dediler usaglik xercengi var
3 ay idim evli olduğum axirda normal hekim Tapdim o dedi beden oyresmelidi fol turşusu icdim hamile qaldim
Burdada 12 hefteden sora bir hekim baxir sene başka hekim baza bilmez menimde bexdime beleşi cixdi bu günde getmisdim salmadı uziye deyir 20 heftede hele tezdi
2 aydı Uzi elemir ey gic Qizi bilmirem ki usag necedi
Aydaa ne cahil yerdi ora. Niye orda yaşayırsız ki oralısız?
Yox yoldaşım usaglikdan burda boyuyub ailesi falan İndide Azerbaycan’a getmek istemirler bura oyresibler