38. haftadayım alttan muayene oldum kanamam olmadı suyum gelmedi sadece biraz çok yürüdüm birkaç saati geçecek şekilde çünkü açılma olmadığını söyledi doktor bu şekilde normal doğum yapamayacagımı önemli olan normalde onla sonuçlanmasından bahsetti bugün eve geldim aşırı derece belimde sıcak bir ağrı ve kasıklarım da arada bir krem şeklinde sancılarım oldu Kendimi de endişelendirmek istemiyorum bebeğim hiç hareket etmiyor acaba uyuyor mu sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim
Bebeğiniz hareket etti mi ?
Alttan muayene ettiği için veya gününüz yakın olduğu için ağrılarınız olacaktır. Sık doktor takibi yapın. Sancılar gelince emin olun biliyorsunuz. Süresini tutun zaman aralığı kısalırsa hemen hastaneye gitmelisiniz. Şimdiden kolay ve sağlıklı doğumlarınız olsun inşaAllah![]()
Merhaba şimdi nasılsın. Var mı bir sıkıntı
Son haftalar kritik bebeği 2 saat hereketsiz kalırsa birşeyler yiyip sol tarafına yat elini karnının üstüne koy ve gözlemle hareket olmazsa muhakkak acile git normal doğum istiyorsan gün içinde yürüyüş yapabilirsin ek olarak aksak gebe yürüyüşü yapabilirsin sancı olmadan zaten açıklık olmaması normal doktor neden öyle demiş şaşırdım kendini çok yormamaya dikkat et sağlıkla gelsin bebeğin canım