Korunmasız ilişkiye giriyorum ama gebe kalamıyorum hastaneye kaç kere gittim ulturasyenle baktı doktor hiç bir sorun yok dedi düzensiz adet olmaya başladım bi
ay oluyorum bi ay olmuyorum napmam lazım yardımcı olur musunuz
Korunmasız ilişkiye giriyorum ama gebe kalamıyorum hastaneye kaç kere gittim ulturasyenle baktı doktor hiç bir sorun yok dedi düzensiz adet olmaya başladım bi
ay oluyorum bi ay olmuyorum napmam lazım yardımcı olur musunuz
Merhaba canım, düzensiz adet görmen bu duruma engel oluyor olabilir. Bazen hiç bir neden yokken de hamilelik gecikiyor. Eşinde doktora gözüktü mü?
1 sene dolmağını için takip yapılmıyormuş 1 sene gecmesi lazım dedi
O nasıl bir mantıktır ki anlamdım, eşiniz sperm testi yaptırmak istediğini söylerse 1 yıl falan öyle bir kısıtlama olmaması gerekli. bunu diyen hastaneyi şikayet edin bence böyle bir hakları yok.
Daha önce hastaneye gitmediğim için ne söylenir ne diyilir bilmiyorum da
Sadece ilaç veriyor bana gönderiyor beni
Merhaba adet düzensizliği için başka bir doktora git. İlaç verip göndermek işin kolayına kaçmak. Ve mutlaka eşiniz de doktora gitmeli.
Ovülasyon testi alıp yumurtlama gününüze göre de ilişki yaşayabilirsiniz. Ben ilk gebeliğimde sadece yumurtlama günü gerçekten regl sonrası 14. Gün mü diye merak ettiğim için denemiştim. E tabi teste göre de ilişki yaşamıştım bebek de tuttu doğdu büyüdü bile.
Adet düzensizliğim var 1 ay oluyorum 1 ay olmuyorum
Son adetim 31 ocak 7 Şubat’ta bitti ve adet olmadım şimdiye kadar bilmiyorum nasıl ne yapa bilirim ulturasyenle baktı doktor 3 kere kan sayımı testi heralde yapıldı hormon testi yapıldı birşey yok dendi ama düzensizliğim var
Benimde evlenip 2 3 yıl geçene kadar bazen 45 50 günde bir olurdum bazen 30 35 günde Bi düzeni yoktu. Hamile kalmadan 6-8 ay önce düzene girdi kendi kendine 30-35 gün arasında oluyodu. Benim normalim de bu diye düşündüm hiç de düzensizlik için gitmedim doktora. Zaten doktorlar doğum kontrol hapı veriyolar onlar da hamileliğe engel aslında korunma yöntemi olarak kullanılıyor. Doktora ben hamilelik düşünüyorum hap kullanmak istemiyorum derseniz başka tedavi yöntemi uygular belki.
Doktora dedim çocuk istiyorum 1sene olması lazım diyor ilaç veriyor bana vitamin ilacı gönderiyor başka doktora mı gitsem 10aylik evliyim korunmasız ilişki oluyorum
Afedersiniz kalçamın altına yastık katıyorum yarım saat uzanıyorum ama olmuyor
Bende yaptım ilkinde onları ama ikincide hiçbişi yapmadım yani olacağına ihtimal bile vermedim reglime 1 hafta kalmıştı çünkü ama oldu iyi ki de olmuş doğacak şurda 2 aya kalmaz. Sizde ovülasyon testini bi deneyin isterseniz trendyolda yazınca çıkıyor ben ordan almıştım yorumlarda da herkes tek denemede oldu gibi şeyler yazmış işe yarıyo deniliyor. Bide onu deneyin zaten 1 yıl dolunca doktorlar da hormon testi genetik test gibi şeylere bakarlar sanırım prosedür ne hiç bilmiyorum gerçekten hamile kalana kadar kadın doğum doktoruna 2 kez anca gitmişimdir yani.
Ovulasyon testini denicem inşallah olur
Çok teşekkür ederim
Allah şimdiden Analı babalı büyüsün inşallah
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah ![]()
Amin teşekkür ederim inşallah sizinde kısa zamanda güzel haberinizi alırız. Bana da yazın hamilelik olunca ![]()
Amin Allah razı olsun
İnşallah güzel haberi veririm ![]()