Merhaba iyi akşamlar birkaç haftadır doktora gidiyorum kese hep var 9 gün önce yolk sac görüldü. Bugün tekrar gittim ancak fetüs izlenmedi. Normalde 7+6 olmam gerekirken ultrason 7+2 görünüyor. Kalp atışı görülmedi. Büyük ultrason a girdim orda da görünmedi fetüs, haftaya tekrar çağırdı doktor, boş gebelik olabilir dedi ve içerde kanama oluşmuş kanama başlayabilir gibi birşeyler dedi bu durumu yaşayan var mı acaba? Yolk oluştuysa boşa gebelik oluyor mu.Yaklaşık 5 ay önce bir düşüğüm var. Yardımcı olur musunuz lütfen
Eğer yanılmıyorsam boş veya kimyasal gebelik ve düşük olucak
Evet “boş gebelik” olabilir demişti yazmayı unutmuşum düzelttim
Allah en güzel şekilde sağlıklı bi şekilde kucağınızi doldursun inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin isteyen herkesin inşallah
Yani bazen kalp atisi gec de duyulabiliyor yani en gec 8-9 haftalik fakat kanama gorunmesi falan biraz tabi suphe uyandirici yani olumsuz konusmak istemem ama hayirlisi allahtan
Allah razı olsun kanamam yok içerde başlamış dedi ama haftaya Bebek oluşursa durur dedi. Nasip bu şekilde yaşayıp duran var mı acaba hiçbir şey görmeden sadece yolk kesesi ile
Bende de oleydi kanama var ocerde demediler ama bende cok erken ogrnedim beta 400 lerde ge 800lerde falan zaten asla gozukmedi kese bile yoktu sonra kese var ama benek yoktu daha sonra yoll kesesi vardi bebek gene yoktu sonralarda 7-8 haftada bebek gozuktu kucuk nokta gec dollenme oldu bende sizde de oyledir belkide
İnşallah öyledir hemen hemen aynı şeyi yaşamışız nasipte varsa olacak inşallah. sizin gebeliğiniz devam ediyormu Allah selametle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet devam ediyor cok sükür 32 hafta olduk amin tesekkur ederim darisi basina ama sakin stress yapma en buyuk etken ve uzulme yani bu durum olabiliyor yasayan cok var boyle onemli olan saglikli bir gebelik olmasi eger saglikli olmicaksa kendisi zaten kanamayla gider o yüzden uzulme ve akisina birak rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim ikinize de selamet versin kucağınıza almayı nasip etsin, acısını göstermesin inşallah.Cevabınız için teşekkür ederim.