Merhaba hanımlar 6 Temmuzda beta 317 çıktı doktora gitmek istemedim kese görünene kadar bugün gittiğimde maalesef doktorum olmadığından dolayı tekrardan beta vereyim acaba yükselmiş mı diye sonucun >1318 çıkmış kafam çok karıştı bu süreçte çok az yükselme olmamışmı ya " >"BÜYÜKTÜR işareti ne anlama geliyor lütfen bu durumu daha önce yaşayan yada ne anlama gelen yardımcı olabilirmiii![]()
![]()
![]()
Kimse yokmu![]()
Sıkma canını çok güzel yükselmiş gözün aydın bu sefer kontrole gidene kadar kese görünecek ve ardından kalp atışı ![]()
![]()
Değeri Çok İyi Artmış İlk testi 317 çıkmış, yeni testi ise 1318’den daha yüksek çıkmış. Sağlıklı bir hamilelikte Beta HCG değerinin 48-72 saatte bir yaklaşık iki katına katlanması beklenir. Onun değeri bu kurala fazlasıyla uyuyor ve yükseliş gayet sağlıklı görünüyor
Bunu hemşire akrabam sana iletmemi istedi ![]()
Kuzu umarım öyledir ama şöyle bir durum var 6 temmuzda verdiğim kan 317 çıktı aradan 11 gün gecmiş 2 günde bir 2 katı olarak hesaplayınca uymuyor gibi ya 4 Günde 1000 değeri bulması gerekirken 11 günde daha yeni 1000 olmuş Sağol yorumun için![]()
Benim ilk öğrendiğim zaman ayın 24 gitmiştim 87 çıkmıştı 5 gün sonra 6.gun gittiğimde 466 olmuştu