Kızlar 35 haftalık hamileyim dün geceden beri midem çok yanıyor hatta yanmıyor içerde sanki kazan kaynatıyorlar yemek de yiyemiyorum doktora gitmeme de daha 20 gün var ne geçirir Bi bilgisi olan var mı
Benim doktoruma söylemistim bi mide koruyucu bir sey verir diye yapacak bisey yok onlar olucak demisti en fazla gavisvon iciyorum hamileler icin olanı eczaneden aldım biraz kesiyor o arada uyumaya calisiyirum
Banada doktorum rennie icebilirsin demisti hamileler kulanabilir diyor recetede
Ben de tam böyleyim, hergün sabahtan akşama kadar yoğurt yiyorum birtek o rahatlatiyordu, ama geceleri yanma uykumdan uyandiriyor sürekli. Bugün artık doktorum gaviscon yazdı bana.
20 gün çok fazla değil mi ya ben bugün 32+1 de gittim ilk nst çekildi bundan sonra her hafta gelcen dedi doktorum da siz nası 35. Haftada 20 gün sonra gidicem diyorsunuz. Bu kadar aralıklı gitmek doğru mu
Doktor öyle dedi Bi sorun sıkıntı olursa gelirsin onun dışında 20 sinde gel hem kontrol ederim hemde sezaryen günü veririm dedi
Ac karnina susam ye canim
Ama yine de Bi rahatsızlığınız varsa gitmeniz gerek yani bence
Gaviscon kullanıyorum bende anca o rahatlatiyor . Gerçekten 20 gün cok fazla son haftalardayiz birde iki hafta sonra falan dese yine anlarimda