Dedim de pul telesidi hekimlere getmək evezine men deyenleri elesen ehtiyacin qalmazdi
hekimden gelenden sora baxdim mesajına ama 13mm falikulum var az qalib onu tutuzdurmaga calisacam vaxtini inwAllah olar yaninda getmedima di qan analizj 245 manat idi ![]()
inwAllah sen dediklerinede diqqet edecem
Bilirem onsuzda hamile qalandan sonra qan analizlerine dermanlara o qeder pul tokeceksenki hamimiz tokuruk en saglam olanimiz bele
ona gore istedim basa salim ki men etrafimda cox gorurem 5 il usagi olmayib mualiceler goturub hamile qala bilmeyen insanlar var sonra gedib sogan suyu incil qurusu filan edirler eden kimi de qalirlar. Bakida 1 dene hekim demisdi onu da adi yadimnan cixdi usagin artiq 8 yasi var 8 il kecib deye yadimda qalmayib. O demisdiki sogan suyu ic duzeleceksen onnan da duzelmisdi. Men de evlenmemisden evvel sogan suyunuu edirdim hemise nebilim aybasim duzensiz olanda duphaston icirdim 2 3 dene (hergun 1 dene). Sonra duzelirdi. Qan azligim varidi deye qorxurdum. Hekimler deyirdi hamile qalmagin cetin olacaq qorxudurdular ama men stres elemirdim. Cox sukur istediyim vaxtda da ilk cehdimde hamile qaldim. Dermanlar bos seydi bezi meselelerde heqiqeten eger ciddi problemin yoxdusa ozunu zeherleme havayı yere hem vaxtın hem canin gedecek. İnsallah tez vaxtda bebiş xeberini paylaşarsan burda![]()
ne yaxsi can Sagligli boyusun yox mende hecne yoxdu uzide hecne cixmadi qana falanda getmedim 13mm falikulum vardi dedi ayin 7si idide men gedende indi ovilasiyani yocluyuram her gun edirem tutar inwAllah
Şalfey falan yazmissiniz ne ilaci o türkiye de var mi nerden alinabiliyor