.... yaparsam linçlenirim

Merhaba hanımlar

Hamileyken veya doğumdan sonra şunu yaparsam toplum tarafından linçlenirim dediğiniz ne var.

Hadi hep beraber linçlenelim

David Lynch Game GIF

1 Beğeni

Hahahah güzel başlık olmuş:joy: daha taze yediğim linc anlatayım o halde ben, ziraa aklıma çok fazla linç sebebi geliyor​:joy:

Evde sehpaya eğiliyorum diye(daha önce de kedimi tararken çömeldim diye) kayınvalidem öyle oturma bebeği sıkıştırıyorsun diye kızdı, anne küçücük bebek nereye sıkışacak diyince de hee doğduğunda bacakları böyle çarpık olsun da göreyim seni dedi kollarını çarpık çurpuk tutarak​:joy: Tövbe yarabbim​:joy::joy::joy:

3 Beğeni

Lincleyeni kovarím :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

:smiley::smiley::smiley:

Ben dut agacına zıplamıştım. annem bebeğin göbegi düşer demişti. (O sıra zaten bebek dogsun diye cabalıyordum) Hamakta yattım diye de yine annem tarafından linçlendim :rofl::rofl:

Ne kadar saçma lincler yemişiz :laughing::laughing:

2 Beğeni

Ya hep anneler​:joy::joy::joy::joy: zaten başlığı okuyunca gözümün önüne annelee geldi​:joy:

1 Beğeni

Doğuma yakın annem burdayken acı biber yemiştim, annem 'Çocuğu içerde yaktın, yeme artık ’ diye tepki almıştım :rofl::joy:

Geçen ay memlekette dar elbise giydim diye eşimin ailesi tarafından ‘Ne bu böyle, hamile kadın göbeği belli olan kıyafetler giyer mi ?’ diye linçlendim ama yine de giydim :joy::rofl:

4 Beğeni

Yaaa acı ben de yiyorum hep, yavrum tam doğulu olacak​:joy: Hamile kadın dışarı mı çıkarmış, ne o öyle göbekleriniz görünüyor hep​:unamused::angry:

3 Beğeni

@duygugillerdenbiri Aman alışsın acıya boşver :rofl::joy: Lohusa kadın bile dışarı çıkmazmış. Valla Rüya’da da çıktım gezdim lohusayken, bunda da gezdim AVM’de :rofl::joy:

1 Beğeni

Tabi canım mantıklı, ne işi var yeni doğum yapmış kadının dışarıda, otursun evinde çocuğuna baksın​:joy::joy: beni tanımayan da ciddi söylüyorum sanır​:joy:

2 Beğeni

Ben de mevlut yemeĝinde koca karılardan gobegini ört linci yedim

2 Beğeni

hamileyken bana yok balık yeme bebeğin dudakları balık dudağı gibi olur,çekirdek çtlama bebek huysuz olur bir yerde oturmaz gibi şeyler ama hiç birne aldırmadım ben keyfim ve kahyası biliriz canım çekiyorsa öyle boş boş inançlara bakmadım yedim canım ne çekse.Ama sinir oluyordum her defasında da

3 Beğeni

Sana da çok abartı şeyler söylemişler daha kim bilir neler duyucaz

3 Beğeni

4.bebegime hamile olduğumu öğrenen ailemden linç değil de bayağı unutulmayacak sözler işittim …yediğim ayazı unutur muyum unutmam ama ,dillendiremem de ailem çünkü :sweat:

Hayır.benim.evim ayrı onların evi ayrı.esimi pek sevmezler ,ondan dolayı sanırım eşime olan nefretlerini bana kusmak oldu birazda