Ben kendimi 7+4 diye avuturken baska doktorun 6+2 demesi şoku, bu durumu yaşayan varmiiii
Evet canım bende yaşadım . Gayet normal bir durum onlar ultrasona göre bakıyorlar ama ilerleyen zamanlarda son adet tarihini yakalıyor endişe etme
Gec dollenme olabilir canim makinalar da sorun olabiliyor sonradan günü gününü yakaliyor
Ay her gittigimde farkli söylüyordu aslında 7+4 adet tarihimle eşdeğer ama anlayamadim pek teşekkür ederim
Teşekkür ederim icine su serptin tek ben yasadim sandim
Yok canim bende de hep geriden geliyordu sonra yakaladi haftasinu bazende cok ileride gidebiliyor sen her halukarda son adetten itibaren saycaksin
Doktor sordugunda son adete gore boyle ama dr dedigine gore bu kadarlikmis dersin
Çok normal tatlım. Korkma
Doğum haftasına kadar bu tarz dengesizlikler olabilir ultrasonda, son haftalarda kendi kilo ve boylarını yakalıyor genelde bebekler
Canım benim normalde son adet tarihim 1 nisandı emindim de keseye ve gelişimine göre senin haftalarında doktorum 10 nisan olarak değiştirdi ve çok gerçekten hep 10 nisana göre gitti
Bana da aynısını söyledi iki hafta önce gittiğimde 5 bucuk haftalık dedi dün gittiğimde 6+1 dedi son adet tarihine göre 7 +2
Belki yanlış ölçmüştür moralini bozma nolur. Benim de başta 4 gün geriydi.