Yanlış haftaaa

Ben kendimi 7+4 diye avuturken baska doktorun 6+2 demesi şoku, bu durumu yaşayan varmiiii

2 Beğeni

Evet canım bende yaşadım . Gayet normal bir durum onlar ultrasona göre bakıyorlar ama ilerleyen zamanlarda son adet tarihini yakalıyor endişe etme

1 Beğeni

Gec dollenme olabilir canim makinalar da sorun olabiliyor sonradan günü gününü yakaliyor :hugs:

1 Beğeni

Ay her gittigimde farkli söylüyordu aslında 7+4 adet tarihimle eşdeğer ama anlayamadim pek teşekkür ederim

2 Beğeni

Teşekkür ederim icine su serptin tek ben yasadim sandim :heart::heart:

2 Beğeni

Yok canim bende de hep geriden geliyordu sonra yakaladi haftasinu bazende cok ileride gidebiliyor sen her halukarda son adetten itibaren saycaksin :blush:

Doktor sordugunda son adete gore boyle ama dr dedigine gore bu kadarlikmis dersin

1 Beğeni

Çok normal tatlım. Korkma

Doğum haftasına kadar bu tarz dengesizlikler olabilir ultrasonda, son haftalarda kendi kilo ve boylarını yakalıyor genelde bebekler :blush:

Canım benim normalde son adet tarihim 1 nisandı emindim de keseye ve gelişimine göre senin haftalarında doktorum 10 nisan olarak değiştirdi ve çok gerçekten hep 10 nisana göre gitti

Bana da aynısını söyledi iki hafta önce gittiğimde 5 bucuk haftalık dedi dün gittiğimde 6+1 dedi son adet tarihine göre 7 +2

Belki yanlış ölçmüştür moralini bozma nolur. Benim de başta 4 gün geriydi.

1 Beğeni