Yalnız olmak

Merhaba kızlar bunu biraz canımın sıkkınlığından yazıyorum ben İstanbula gelin geldim yeni evliyim İstanbuda eşimin ailesi dışınds kimsem yok bi karşıda kuzenim var oda evli benden yaşça büyük ve sık görüştüğüm birisi değil başkada hiç tanıdığım yok hamilelikten dolayıda çalışmıyorum evlenmeden önce bi işim vardı çalışıyordum şimdi bütün gün evdeyim eşimnde iş saatleride kötü 24 saat evde 24 saat işte vardiyalı çalışıyo bi hafta sonu evde bi hafta sonu işte böyle olduğu için ekstra sıkılmaya başladım böyle benim gibi olan var mı ve evde olduğunuz süreçlerde ne gibi şeylerle meşgul oluyosunuz

1 Beğeni

Ben genelde köyde evdeyim kaynan ve hala var eşimin işte berabee yaşıyoruz da var yokluğu bir derler ikiside öyle kızım var bıde hamileym şimdi cinyet bekliyoruz zamanını heyecanla işte benım de canım zaman zaman sıkılıyor eşim sahile gıderız filanda bu hafta gece vardiyası cok zor kıZimla geçirmeye çalışiyoz zamaniMzi

Benzer durumlardayız. Bende baska sehirden İstanbula geldim evlendikten sonra esimin isi burda cünkü. Benim kendi ailemde kayınvalidemlerde baska sehirde burda sadece esimin kuzeni var bizden büyük isinde gücünde çolugu çocuguyla her zaman görüsemiyoruz ve suan bende calısmıyorum genelde evdeyim bazen hamilelik hormonlarıylada alakalı olarak pisikolojik olarak çökük hissediyorum son aylardayım havalarda sıcak cok bisey yapamıyorum artık. Sizi cok iyi anlıyorum

1 Beğeni

İnan kaynanali evde olmaktan iyidir cnm kendini bunalıma sokma bende kendimi oayalayacak biseyler buluyorum dikiş dikmeye başladim mesela köydeyim bütün akrabalarım var ama işe yarayani yok olduğu halde gidemiyorum binde bir giderim 11senelik evliyim kaynanamın yanında idim neler yaptı neler kışın ayrıldım yeter artık diye aynı havludayiz bunada şükur diyorum bence sevdigin şeyleri düşünerek onlarla alakalı şeyler yapabilirsin ben resim cizmeyide severim bak iyi aklıma düşürdün bahadır cizmiyorum​:smiling_face_with_three_hearts:burdanda yazabilirsin sıkıldığın zaman sohbet ederiz

1 Beğeni

Ben ailemden 1300 km uzağa gurbete gelin gittim hiç kimsem yoktu kocaman şehirde eşimden başka :pensive_face:eşimde ayda 5 6 gün evde geri kalan da nöbette ya da görevdeydi :pensive_face:bilmediğim kültür bilmediğim şehir :pensive_face:kayıplar yaşadım mesela kürtaj oldum 3 gün sonra eşim göreve gitti tam 12 gün yoktu düşük yaptım eşim 2 gn sonra göreve gitti 15 gün yoktu sabahlara kadar ağrıdan acıdan ağlardım kimsem yoktu yani beterin beteri var :pensive_face:kendi kendime zaman geçirmeyi öğrendim kitap okuyorum bol bol kendime vakit ayırıyorum sevdiğim şeyleri rutin haline getirdim onları yapıyorum bize en iyi yine kendimiz geliyoruz emin ol o yüzden insan kendinin değerini bilmeli

3 Beğeni

Bende tekim ailemin hepsi ankarada ben antalyaya gelin geldim bi kaynanamla gorumcem var gorusmuyoruz eşim asker olduğu icin 5 ayda bir geliyor 15 gün kalıp gidiyor herşeyi tek yaptım buzamanakadar bende aşırı sıkılıyorum bazen yeri gelip dayanamayıp ağlıyorum hergün dizi izliyorum videolar izliyorum öyle zaman geciyor yemek bile tek yemekten sıkıldım yeri geliyo yemiyorum doğmuma 17 gün kaldı oğlum doğsun sağlıkla arkadaş olur bana diye seviniyorum işte

1 Beğeni