Yalancı Sancı

28 haftalık gebelikte yalancı sancı olabilir mi… çok kasılmam var… düzensiz ama kasıklarıma vuruyor. Yürümekte güçlük çekiyorum…

1 Beğeni

Olabilir tabi. Kendinizi çok mu yordunuz

Bende 30. Haftadayim.ayni durum bende de var. Bazen belim ve kasıklarımda acayip baskı hissediyorum. Vajinada bıçak saplanmasi gibi bı acı oluyor. Vücut kendini doğuma hazırlıyor diye düşünüyorum. O anlarda uzanıyorum bı yarım saat. Düzenli gelen bı sancı yoksa endişe etmeyin bence.

1 Beğeni

Aksine bu gün hiç yorulmadim diyebilirim ama dün geceden beri belimle beraber kasik ve vajinama vuran bir ağrı var. Daha önce de bu kadar sert olmasa da böyle birşey yaşamıştım bebekte sancı var demişlerdi… eğer geçmezse hastaneye gitmeli miyim acaba

1 Beğeni

Gecmese gidin tabikide.ama tam buydugu zamanlarda rahim dar geldikçe de kasılma oluyor çünkü sığmıyor artık rahime. Doğuma hazırlık doğum pozisyonu da alabilir belki. Ne olur ne olmaz hem aklınızda soru işareti kalmamış olur gidin bı bakın içerde napiyor yaramaz :grinning:

1 Beğeni

Evet rahim yavaştan kendini hazırlar

1 Beğeni

Eşim gelene kadar bekleyeyim eğer geçmezse gideyim bari… hepinize çok teşekkür ederim :blue_heart:

1 Beğeni