Merhaba kızlar 34+1 haftalığız dün geceden itibaren karnım ile sol bacak arası kasık bölgesinde hafif hafif kısa ama arada bir giren ağrı oluyor mesela gece çok girdi 5 defa falan girmiştir ama max 5-6 sn lik bişey sadece sola ama gece pozisyon değiştirdim bacaklarımı kıvırdım uzattım ama geçmedi 5 defadan sonra geçti gün içinde çok nadir oldu sizce yalancı sancı böyle bir şey mi yoksa bebeğim büyüyor ben biraz zayıfım ondan kaynaklı olabilir mi bence daha erken yalancı sancı için gerçi erken doğum riski vardı cuma doktora gideceğim ama tedirgin oldum?
2 Beğeni
ben 1 aydır cekiyorum onları normal onlar bacak agrıları kasılmalar falan geceleri uyku yuzu gormuyorum ne zamandır ama yinede iatersen doktorunla görüs cnm
1 Beğeni
Yalancı kasılmalardır
1 Beğeni
Normal o kasilmalar bende de çok oluyordu son aylarda halende cekiyorum gercide kramplar kasilmalar normal yani canim rabbim yardimcin olsun
1 Beğeni
Amin canım
1 Beğeni
Canım , yalancı kasılmalar anlattığına göre. Bende 5 kerede olmasa dün gece bendede 1 kere oldu.
1 Beğeni
Ay o bacağa giren sancıyı hiç sorma, neler çektim o sancıdan ben, öyle olunca uzanıp aysklarımı sandalyeye uzatıyordum
1 Beğeni
Hmm benim genelde geceleri veya uyumak için yatağa yattığımda oluyor buğün doktora gittiğimde söyledim önemli değil olabilir dedi
1 günde 2 kez yaşıyordum
1 Beğeni