Yalancı sancı doğum

merhabalar aklıma takılan bir soru var özel hastanede muayene oluyorum ve 37 haftalığım iki kere nstye girdim sancılarım varmış ama hissetmiyorum birde muayene olduğum doktor kansızsın doğumda kan kaybedersin diyip ilaç takviyesi yapıyor sanki direk kolay yoldan sezeryana sokucakmış gibi sizce doktor değişmelimiyim yoksa doktorun bir bildiği varmıdır huzursuz etti bu davranışları :sleepy:

1 Beğeni

Seni tatmin etmiyorsa başka bir doktora görün

Ben doktor doktor gezdim birini çok sevmiştim içimi çok rahatlamıştı o da gidince kimse samimi gelmedi

2 Beğeni

Bence bu doktorda devam etmelisin normal doğum esnasında da kan kaybı oluyor. Özellikle suyun geldikten sonra kanama artıyor. Bir de dogum sonrası lohusa kanaması olacak. Bence takviyeyi aksatmayın

2 Beğeni

her iki doğumda da kan kayb ediliyor birde 40 çıkana kadar da olucak,bende de kan azlığı vardı tam da 36 37 haftalarımda,ilaç yazmışdı bana da ben sezaryen olmuştum.Muz da kan arttırıyor acı çikolata faydalıdı doğuma kadar iyi olur . Hem merak etmeyin doğum sırasında da herşey oluyor ters bi durum olursa

3 Beğeni

Benimki 5 lerdeydi 6 inin ustunde olmasi Lazim dedi seromla birden yukleme yaptilar. Ilaca felan gerek kalmadi.

4 Beğeni

Bence değişme ilaç al bende öyle olmuştu hatta doğumdan sonra da iğne yapiyrodum