Yakınlarımıza hamilelik haberini ne zaman verelim?

Merhaba hanımlar. İlk hamileliğim. Ailelere yakınlara bu haberi ne zaman verdiniz? Ne zaman verelim bilemedim bi türlü dayanamıyorum da hemen söylemek de istiyorum ama biraz da bekleyelim diyprum bi yandan ne öneririrsiniz?

2 Beğeni

14 haftalıkken erkek kardeşim bebek kıyafeti alıp annemlere verdi. Annem benden beklemediği için çok şaşırdı ve sevindi. Merak etmesin, telaşlanmasın diye daha erken söylemedik. Sıkıntı yoksa hamilelikte erken haftalarda da denilebilir.

1 Beğeni

Bence çok yakinin hariç benim icin annem disinda diger akraba ve esinin tarafina 12.haftadan önce söyleme biz eşimin ailesine 3.aydan sonra soyledik ne olur ne olmaz diye kimseyi üzmeyelim dedik .Bizimki tüp bebek olduğu için daha temkinli davrandik .

3 Beğeni

Ben anneme babama kardeşlerime 2 ay sonra söyledim :hugs: kalp atışını duyduktan sonra :hugs: akrabalara da 3 aydan sonra ,:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Valla ben anneme ve kaynanama verdim müjdeyi öğrenir öğrenmez. Sağ olsunlar sağır sultan bile duydu :rofl:

7 Beğeni

Aaa neden ki :confused:

5 buçuk aylıkken aileme haber vermiştim​:smiling_face:

1 Beğeni

Bence 3 ay sonra

Ben hemen verdim sevdiklerime

Biz 16. Haftada söyledik cinsiyetini öğrenmiştik. Ultrason fotoğrafından 3 tane istedik müjdeyi verirken buzdolabına asmıştık

1 Beğeni

Biz kalbini duyduktan sonra sadece aileye haber vermedk henüz arkadaş çevrem konu komşu bilmiyor

Şuan aklıma şey geldi konu ile alakasız ama lavaboda test yapmıştım arkamı döndüm gözlerimi kapattım sonra dönüp teste bir baktım allahhh ben şok çift çizgi inanamıyorum diyorum ağlamaya başladım şuan yazarken bile gözlerim doldu o an o kadar değişik bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin :pray:.

1 Beğeni

Benmde şuan 2 aylık sadece evdeki aile biliyor ve benim ablam biliyor daha herkese söylemedik cinsiyetin belli olmasını bekliyoruz bakalım hayırlısı :pray::pregnant_woman::face_with_hand_over_mouth:

Ben ilk doktor kontrolünden sonra haber vermiştim

Biz anneler ve babalara ilk ogrendigimizde, yakin akrabalar ve arkadaslara 3ay dolduğunda söyledik. Tehlike yoktu ama ne olur ne olmaz diye

1 Beğeni

Ben eşime bekleyelim süprizi yaparız dedim. Eşim öğrenir öğrenmez ikimizin ailesine de haber verdi :grin: heyecan işte :innocent:

Ailelere söyleyince otomatik bütğn sülale duymuyor mu :grinning:

1 Beğeni

Benim 11. Haftalık ailem ve en yakınlarım biliyor başka kimseye söylemedim tarama testlerinden sonra soylicem

1 Beğeni

Biz kalp atışını duyduktan sonra söyledik kendi ailemize 8. Haftaydı. Ama kimseye söylemeyin 3 ay geçene kadar tembih ettik. 3 ay dolunca da arkadaşlara ve diğer akrabalara söyledik