Yahu bu hamileliğin günü gününe tutmuyor mu 🥹

Kızlar ben yaklaşık 3 ayı yeni bitirdim ve hamile kaldığımdan beri et yiyemiyodum dün bı yapayım dedim hiç rahatsız etmedi ne güzel yiyebildim de neyse dünkü yemeği biraz fazla yapmışım bugün de dolaptan çıkarıp ısıttım Allah’ımmm mahvoldum mideme kramplar girdi böyle kokusu berbat geldi bı de gözüm falan karardi tansiyona baktım 10/5 ama ben zaten düşük tansiyonluyum sizce sebebi ne olabilir :roll_eyes:

Of evet ya bende çok fenayım normal o zaman :pleading_face:

Anlamadım ki valla yaklaşık 3 hafta falan çok iyiydim bugüne kadar :face_holding_back_tears:

Ay bu ben :face_holding_back_tears: bir gün yediğimden diğer gün soğuyabiliyorum. Sadece yemek de değil meyvelerde bile aynı şey oluyor. 4. ayım bitecekkk et kıymaya karşı hala ısınamadım umarım bu süreci hızlıca atlatırız ve sağlıklı güzelce besleniriz :hatching_chick:

Ya uzun süre sonra olunca noluyo oldum ama şikayetler genel olarak hep aynı olduğu için normal gibi :pleading_face:

İnşallah rabbim isteyen ama özellikle anne olmayı hak eden herkese inşallah nasip etsin :face_holding_back_tears:

1. Haftaya giriyorum 2 gun iyiysem 3. Gun midem alt ust ne zaman tam anlamiyla duzelecek bende merak ediyorum :face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes: hala sudan midem bulaniyooo​:unamused:

Valla 9. Haftaya kadar hep böyleydi hele şuan hem açım hem mutsuz böyle bı şey çöktü üstüme ya

Hormonlardan dolayı tiksinmeler olabiliyor canım. Geçer merak etme :blush:

1 Beğeni

Ay anlamadım o kadar iyidim ki şuan acayip kötü hissediyorum