Yabancı dil eğitimi

Sence ingilizce öğretme yaşı kaç olmalı ?

4 Beğeni

Evde sürekli İngilizce konuşuluyorsa doğduğundan itibaren öğretilebilir. Bizde ben ve eşim konuşuyorduk İngilizce, Rüya’yı Türkçe İngilizce olarak yetiştirdim, garipsemedi. Çok da güzel konuşuyor her iki dili de. Ama evde konuşulmuyorsa 3 yaşa gelmesi beklenmeli dil karmaşası yaşanmaması için

6 Beğeni

Kesinlikle dil ogrenmenin yasi yoktur siz dil.bilmeseniz de ingilizce ispanyolca artik hangi dil arzu ederseniz tvden kaliteli bir çizgi film ya da bebeklerin duzeyinde ogreten cizgi dil ogretim programlari acin cocuklar dogduklarinda dilleri olmaz zamanla kendi dillerini ogrenirler o yuzden ne yasi ne de dil siniri vardir. Ben de korece ogretmenligi okuyorum. Bizim evde dayisindan baska ingilizce bilen yok benden turkce babadan korece dayidan ingilizce duyacak inşallah dil cok onemli gercekten bunun icin yurt disinda yasamaniza gerek yok bizim ailede cok dilci var amcamin cocuklari kendi kendileri cocukken İngilizceyi söktüler o yuzden bu konu acilinca herkese direk anlatiyorum dil ogretin diye :see_no_evil: gramer vs kurallari kendi zamanla sonradan ogreniyor egitim alarak hatta derslerde onlarin konusunu da islemistik. Hatta biz bile ana dilimizin konusmayi ogrensekte gramer kelime yapisi vs bu tur dil bilgisini sonradan ogreniyoruz okula giderek. O yuzden ne olursa olsun bi yerden direk baslatin.:see_no_evil:

5 Beğeni

Son besik sansli oluyo genellikle Abileri surekli hollandaca ingilizce konusuyoren En kucuk abisi fransizca ispanyolca. Benimle de turkce hollandaca Babayla da turkce konusacak Okulda zaten mecbur hollandaca Ta benim ilk okul yillarimda turkce dersimiz Vardi. Su an kalkti tamamen. Kutuphanede vakit gecirmeye bayiliyorum Zaten. Inshallah ogluma da isliycem.