Ya bebegıme bişey olursa😥

Canım çok sıkkın o kadar doluyum ki kime anlatsam içimi kime döksem bilemedim kaç gündür ruh halım çok degısık . Bebegıme bısey olacak korkusu hiç aklımdan çıkmıyo ? :face_with_head_bandage::disappointed_relieved:sankı ona bısey olacak onunla kavusamayackmısım gıbı hıssedıyorum :disappointed_relieved:bu sabah mesela uyandığımda hanı uyanırken bi gerılme oluyo ya istemsiz vücudunu gerdırıyorsun , o an bi ağrı gırdı karnıma ağrıyla uyandım . Sankı bıswy oldu gıbı . Ona bıseyler aldığımda bıle ya bebegıme bısey olursa diye mutlu alısverıs bıle yapamıyorum :disappointed_relieved::disappointed_relieved:kaybetme korkum gelecek kaygım içimi paramparça edıyo :disappointed_relieved:eşimle paylaştığımda ban a kafanda kuruyorsun dıyo , belkı benı anlayan bırı vardır diye buraya yazmak istedim :disappointed_relieved::disappointed_relieved:

2 Beğeni

Merhaba lütfen moralinizi bozmayın…hamileler De genel de oluyor psikolojimiz bozuluyor hormonal olarak vücut değişiklik gösteriyor.Bu da gayet normal anksiyete bozukluğu gibi bir telaş oluyor gelecek kaygısı sağlıklı mı vs gibisinden… inşallah hepimiz sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız içinizi ferah tutun lütfen :pray:

1 Beğeni

Çok sağol canım :pray:t2:amin inşallah :pray:t2::face_with_head_bandage:Annelik çok farklı bı duyguymuş hep bi korku hep bi endişe …… Rabbim sağ salım kavuşmayı nasıp etsin inşallah hepımıze :pray:t2:

1 Beğeni

sizi çok iyi anlıyorum ben de şeker hastasıyım ve her an bebeğime bişi olcak korkusu yaşıyorum bişiler aldıgımda bile içimde ya ona bişi plursa giyemezse kulanamazsa diyorum ama onlar da bu hislerimizi his ediyor olabildiğince olumlu düşünün karnınızo ovalayın hormanlardan dolayı daa daaa cok endişeli his ediyoruz ve inşirah duası açın dinleyin cok iyi geliyor umarım sağlıkşa kucagımıza alırız :heartpulse:

1 Beğeni

Çok saol canım :pray:t2:inşirah suresını bılıyorum sureklı okuyayım o zaman :pray:t2:evet belkıde hormonlar kendımı zaman zaman çok yalnız hissediyorum sankı ondan başka kimsem yokmuş gıbı , onunda benden başka kımsesı yokmuş gibi :face_with_head_bandage:çok duygusalım bu aralar :disappointed_relieved:Rabbım tüm herkesın evladını korusun :disappointed_relieved::pray:t2:

amin inşallah :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Bu stres bu korku ne yaparsa yapar bu şekilde ruh haline girince bebekte acaba ben tehlikedemiyim diyor o sabah kasılmaları gerilmeleri bende de var ağrıda yapıyor ama hiç sorun yok sakin ol hamileliğin tadını çıkar

2 Beğeni

Sağol canım inşallah :pray:t2: :face_with_head_bandage:

1 Beğeni

Bende hep bu düşünceler deyim o yüzden endişelendim zaman ona sesleniyorum sesime tepki verince rahatlıyorum :pleading_face::pleading_face:

1 Beğeni

Bende bugün sanki ilk defa hissettim , böyle bı kıpırtı dalgalanma gıbı bıseydı .17+3 deyım . Bugün ilk kez hissettım sankı . Ve o an şunu düşündüm sankı bana “ Anne ben ıyıyım endısenlenme” der gıbıydı varlığını hıssettırdı resmen . :disappointed_relieved::pray:t2::nazar_amulet:

2 Beğeni

Bence bütün anne adaylarında aynı korku var kiminde daha çok belki ediyor kendini kiminde gizliyor. kimisi baş ediyor kimisi baş edemiyor bu korkuyla. Ben hamilelikten önce 5 sene uğraştım 4. Tüp Bebek tedavisinde çok şükür kızıma hamile kaldım…ben anne olabilecek mıyım diye sabahlara kadar ağlardım. Ya anne olamazsam korkusundan hiç bir şeyden tat alamaz hale geldim. Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür hamileyim. Rabbim gecenin sonunda sabahı, karanlığın ardından aydınlığı görmeyi nasip etti çok şükür. Bol bol kuran oku biliyorsan. Bilmiyorsan dinle. Duha süresi ve inşirah. İki süre de peygamberimize moral vermek için inmiştir. Kalbine ferahlık versin Rabbim.

1 Beğeni

Ya bende aynı kaygıları yaşıyorum elimde değil.bana kızıyorlar kafanda kuruyorsun artık kurma diye.ama elimde değil gözümün önünde olmadığı için çok endişeleniyorum.birde baya bir şeyler attığım için ekstradan korkuyorum.alışveriş dahi yapamıyorum sizin gibi .mutlu bir şekilde gebeliğini geçiren hamilelere çok özeniyorum . İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ve şunu deriz (boşu boşuna strese girmişiz )deriz inşallah

1 Beğeni

Çok sağol canım destek mesajın için :pray:t2:evet kuranı kerımı bılıyorum okuyacağım dedıgın duaları . Rabbim evladıma sağ salım kavuşmayı onu sağlıkla buyutmeyı bana nasip etsin başka bısey istemıyorum :face_with_head_bandage:

İnşallah canım o soyledıgın son cümleyi soyleyecegım günü sabırsızlıkla bekliyorum . Rabbım herkesın evladını ona bağışlasın yarı yolda bırakmasın bızı inşallah :pray:t2: evet bende öyle mutlu hamilelere çok özeniyorum keşke bende böyle tadını cıkarabılseydım dıye :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Oyy maasallah kuzuma birkaç haftaya daha güçlü hissedersin öyle hızlı büyüyorlar gucleniyorlar ki çok şaşırırsın :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Canım kafanı dağıt biraz .biseylerle ilgilen hamilelige odaklanma .sabah bende geriliyorum sol tarafıma ağrı giriyor unutup gene yapıyorum .ama bişey olmaz ondan felan .Dışarı çık dolaş kafanı dağıt kötü şeyler düşünme .tehlikeli dönemi atlatmissindir hem stres yapacağın bisey yok yapipda bebeği strese sokma

1 Beğeni

Hepimizin korkuları var dün bile karnımın alt tarafına sancı girdi ve biraz hareket edemedim eşim de bende çok korktuk birşey oldu diye 5 seneden sonra hamile kaldım bende çok tedavi gördüm sonra Rabbim kendiliginden verdi çok şükür.Bugün bir uzmanın konusmasına denk gelmiştim bende annelerin hamilelikte bebeklerine birşey olacak diye korkmasının nedenini hamilelikte annelik bilincinin yerleşmesiymiş hemen fedakar anne moduna giriyormuşuz

1 Beğeni

Ayyy inşallah rabbım o günleri de kucağımıza alacağımız gunlerıde sağlıkla gostersın inşallah :pray:t2:

1 Beğeni

Doğru diyorsun canım Sureklı düşününce hep kotu şeylere yoruyorum Hamilelıgımı hıc böyle tahmın etmemıstım sankı hıç Mutlu degılım ama hep dıyorum Rabbım bugünüme de şükür . Çok şükür kı içimde bi can var Rabbim bu mucızeyı bana verdı , hep şükredıyorum . Allah isteyen herkese nasip etsin :pray:t2:

Ayyy evet çok doğru . Annem hep derdıkı Anne olunca anlarsın . O kadar doğru bi söz ki , Annelik bambaşka bısey daha onu kucağına almadan endıselerın baslıyo Allahımmm dıyorum gerçekten nasıl güzel bı duygu , hayal ettıgımden daha güzelmiş . Rabbım senınde evladını sana bağışlasın canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :pray:t2:

1 Beğeni