Selam sevgili anneler.
Doğumdan sonra vulvada ağrı,sancı,yanma ve ya bıcak saplanması gibi ağrı yaşayan oldumu? Neden olur bu ağrı? Nasıl geçer?
Selam sevgili anneler.
Doğumdan sonra vulvada ağrı,sancı,yanma ve ya bıcak saplanması gibi ağrı yaşayan oldumu? Neden olur bu ağrı? Nasıl geçer?
Enfeksiyon kapmış olabilirsin canim pedlerin sık değiş bol bol su ic ve ılık su ile yika sen normal doğum mu yaptin sezeryan mi
Bu sayfaya bi göz at istersen yada doktorunun numarası varsa iletişime geç
@Leyla1991 Normal doğumdan sezeryana aldılar yani ikisinide yaşadım.Pedleri çok sık değişiyorum aslında bolda su içiyorum şaşırdım bende.Nasıl desem iç kısmı falan acıyor,sızlıyor gibi
Bi doktorun ile görüş canim ama enfeksiyon gibi görünüyor normal doğum da altta dikis oldugunda batikon ile pansuman yapılıyor ve intim jeli yani sabunu veriyorlar ilik su ile yikaniyor bilemedim doktor muayene eder ve ilac verir
Doğumdan sonra 40 günlük kanı geliyor. Bende kan geldiği için vajinam iç kısımdan bıçak saplantısı gibi acıyordu. Pedleri değişmekle alakası yok bence.
Normal doğum yaşamışsın o sırada vajinal açıklığın etrafında yırtık veya sıyrık meydana gelmiş ola bilir. idrar yaparken idrar bu sıyrıkdan geçiyor diye acı veriyor ola bilir. Eğer yırtık-sıyrık olduysa doğum sırasında.
Haklısınız ağrı olduğu zaman kan geldiğini bir kaç kere fark etdim
Kadın doğum kontrolün ne zaman
2 ay tamamında gel söylendi
İki gün sonra WhatsApp tan öğrencez
Mesaj at istersen belki öne almak ister
Geçti ağrı sanırım çok ayakta kalmaktan oldu ve ya akıntı geldiği zamanda oluyor o ağrı nedense