Vitamin ilclarinda yan etki

Kizlar ben 24 haftalik oldum…bu zamana kadar bi tane bile ilac tuketmedimm. Doktorum vitaminlerimi almami soyledi demir çinko magnezyum ve d3 vitamin damlasi yazmis . Brn bunlari her kullanmama kusuyorum… halim olmuyor . Alisik olmadigimdan mi yan etki yapiyor anlamiyorum . İçemiyorum hap falan . Vitamin kullanmasam bile bebeğim gelişimi nasıl olur acaba ya

3 Beğeni

@Bahar.80 ancak riskli bir durummuş.

Allah korumuş beni valla :face_with_spiral_eyes:

Vitaminler bebeğin için çok etkili şu an doğdu aa bi şeyi yok diyebilirsin ama beyin kalp gelişimleri vitamin sayesinde oluyor bende hap ilaç içmeyi sevmiyorum hamilelik döneminde midemden dolayı içmek istemedim ama doktorum içmem gerektiğini söyledi bu vitaminler bebeklerin ileri dönemlerinde etkisini gösterecek bence farklı bi yol bulup içmelisin

1 Beğeni

Olmaz öyle kullanman lazım. Gerekirse doktor ilanlarını değiştirsin. Kullanım zamanlarını deĝiştir. Hepsini ayrı ayrı zamanlarda yut.

1 Beğeni

Sana yan etkileri olmuş olabilir. Doktor ilaçlarını değiştirsin

Canim beni de rahatsız ediyorlardı ben şöyle bir yöntemle bu sorunu çözdüm. Kahvaltıyla beraber alıyorum vitaminleri. Mesela D vitaminini ekmeğe damlatiyorum , daha sonra biraz birşeyler yedikten sonra multivitamin ve demir hapını kahvaltı arasında alıyorum. Tabiki etkisini kaybetmemesi icin kahvaltı da çay, süt, yoğurt tuketmiyorum. Genellikle kendi yaptığım meyve suları yada limonlu su içiyorum. Değerlerimi çok düzenledi bu yöntem.