Vegaferon fort 100 mg kullanan var mi?

Bana hamilelik sonuna kadar verildi. Demirim düşüktü. Bu sekilde kullanan var mi?

Bende bu ilaca cuma gününden itibaren başlayacağım pregnom max içiyordum çok mide bulantısı yapıyordu bende bakalım bu nasıl olacak bilmiyorum

Kac haftaliksiniz? Bu ilac bende mide bulantisi yapmiyor. Ama 11. Haftada basladim kansızligim oldugu icin simdi 21. Haftadayim

16 haftalığım ben 1 aydır pregnom max kullandım mahvoldum ilacın kokusu hep ağzıma geliyor ardından israf ediyorum doktorum mecbur içeceksin dedi 2 hafta öncede bu ilacı yazdı 2 hafta sonra başla dedi ama internette bu demir ilacının yorumlarını okudum hiçkimsede memnun kalmamış ya

Demir ilacı ishal veya kabızlık yaptı mı sizde bende 2 haftadır kabızlık var ve henüz demiri kullanmaya da başlamadım ya

Kabizligim arada bir tekrarlıyor. 1 kerede isal durumu yasadim. Ilactan mi bilmiyorum ama 2 aydir kullaniyorum. Ama bulanti konusunda hicbir yan etkisi olmadi. Diger verdigi imom omega bulanti yapiyor. Icinde balik olan

Ben hamileliğim boyunca hep bulandım bulantılarım çok şükür ilk zamanlara göre azaldı ama ara ara bulanmaya devam ediyorum ishal olmak için acı biber falan yiyorum valla fayda etmiyor bazen​:sweat_smile:

Bebişin cinsiyeti nedirn

Kız bebek ama hic kiz belirtileri yasamadim :joy:

Banada 2 kere kız dedi ama kesin konuşmadı kız olursa belirtileri sonuna kadar yaşamış biri olacağımm​:sweat_smile:

Erkek olsa belli ederdi bence. Erkekler daha cabuk ogreniliyor :sweat_smile:

Evet ya bende öyle diyorum ama eltime falan hep kız demişler 5.ayına kadar sonradan erkek demişler bende ondan korkuyorum​:sweat_smile:

Tabi rabbim hayırlısı neyse onu versin :smiling_face_with_three_hearts:

Amin insallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni