Kızlar merhaba 8 aylık hamileyim allah nasip ederse kız evlâdım olacak ve ben 3 ay önce 24 yaşında canım, kanım kız kardeşimi kaybettim ismi BUSE’ydi. İsmini koymak istiyorum ama genç ölüm olduğu için acaba kaderi benzer mi diyorum. Kardeşimin hayatı da kolay değildi yaşadıkları felan tereddütte kaldım siz olsanız napardınız
Rabbim mekanini cennet eylesin kendisi vefat etmeden sizden bir isim koymanizi istemis miydi?Kendi ismi dışında bir isim şu isim güzel gibi mesela .Karar vermesi zor bir durum ama koymazdim herhalde kaderleri benzemesin diye etrafta baskı da yoksa koymayin derim en azindan ilk ismi olmasin iki isim koyacaksaniz.
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun
Bende annemi ve babami kaybetmis biri olarak bu isim konusunda kesinlikle koyulmamasi gerektiğini düşünüyorum. Herkes kendi ismiyle kaderiyle yaşasın. Ismin o kışide hayatinin her yönünü etkilediginin bilincindeyim o yuzden evladiniza daha guzel enerjisi yuksek isim takin
bir oğlum olacak herkes soruyor babanin adini verecekmisin diye hayir diyorum herkes kendi ismiyle yaşadı ve yaşayacak ![]()
@Mayısannesi başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ![]()
Ama bende @Serap1 'in düşüncelerine katılıyorum
Öncelikle başınız sağolsun canm çok üzüldüm bende depremde kaybettiğim çok Sewdiğim kuzenimin adını koyacağım kızım olacak inşallah GoncaGül koyacağız sende korkma tereddüt etme koy kardeşinin adını we hiç bir zaman unutma bir insanın kaderini ismi belirlemez
Mekanları cennet olsun inşallah bende babamı kaybettim 7 sene önce oğlum olsa koyarmıyım ismini diyorum babamında kolay bir hayatı olmadı kanserden vefat etti 37 yaşında çok gençti eşimde erkek olursa çocuğumuz koyarız belki diyor ama pek inanmıyorum bende ismini alan kişiden etkileneceğini araştırmak lazım
Sizinde başınız sağ olsun. Instangramdan şira mercan isimli kişiyi takip edebilirsiniz
Öncelikle başın sağolsun Rabbim peygamber efendimize komşu eylesin mekani cennet olsun
Buse isminin yanına ikinci isim koyabilirsin
İnstagram kullanmıyorum ben de bakayım bir googl3d3n
Allah rahmet eylesin ,bence koymayın
Başınız sağolsun bende erkek kardeşimin adını koymak istiyorum 19.yasindayken vefat etti
Vefat eden kişinin ismini koymayın birebir şahit oldum bir yakınımın oğlu 17 yaşında vefat etmiş fatihmis Torununa fatih ismini koydu o çocukta 17 yaşında hatta bütün ailesiyle 6 kişi aynı anda vefat ettiler kazada