Merhaba 17 haftalik hamileyim, ilk hamileleligim. İş nedeniyle bu sene Van’da yaşıyorum. Van Bölge Hastanesi ya da Yüzüncü Yıl Üniversitesinde ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum. Daha önce yaptıran var mi? Sanırım doğrudan perinatoloji bölümüne randevu alınmıyor. Önce kadın doğuma mi gitmeliyim? Tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı?
Her iki yerde bakıyor canım randevu bulman gerek yüzüncu yıl için yeşil alan gerek yok ama bölge var bir randevu al bir doktora zaten ayrıntılı istediğini soruyor istediğiniz zaman yeşil alan açacak sizde şansizi randevu bulmak cidden çok zor perinatolojiye
Mehmet Cezmi var ben ona gidyrm Fırat kaya var bölgedeki iyidir tavsiye edeceğim bunlar ben onlara gidiyrm.
Ben ikisinden randovu bulmadigim için Van Lokman hekim hayat hastanesi yaptırdım ve çok memnun kaldım doktorum baya ilgilendi
Açıkçası o para ona helali hoş olsun bütün aklımdaki olmusx düşünceleri yanıtladı
Ücret be kadar verdiniz lokman hekim hayat hastanesinde çünkü benim doktorum da orda
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Lokman Hekim’de kime yaptırdınız acaba ucret ne kadardi? Randevu bulamazsam ben de orada yaptırırım.
Bende Van’dayim şuan görev nedeniyle bölgeden üniversiteye yeşil alan açıldı orda yaptırdım bildiğim kadarıyla lokman hekim hayat da var ayrıntılı fiyatı nedir bilmiyorum tlf soylemiyolar gidip sormanız gerekiyor
2 800 TL verdim ben
2 800 girişi isimini unutum ama zaten orda birtane tek bakan var derseniz detaylı otrasyona için yardımcı olurlar
Gürcan bey var o dur hayat hastanesinde
Cevabınız için teşekkür ederim. Ayni gune randevu alabildiniz mi hastaneden yoksa farkli bir gun mu aldiniz sistemden? Bir de kolay randevu alınıyor mu memnun kaldiniz mi? Ben uzak bir ilcedeyim sorabilecegim bir tanidigim da yok o yuzden cok soru sordum kusura bakmayin.
Cevap veren herkese cok teşekkür ederim 🩷Ben uzak bir ilcedeyim sorabilecegim bir tanidigim da buradaki sistemi bilen, surekli merkeze git gel yapamıyorum bir saatten fazla sürüyor.
Rica ederim ne demek cep hastane uygulamasının indirin tlf orda yüzüncü yıl üniversitesi girin perinatoloji bölümüne girip alabilirsiniz zor aldım zorda alınıyor sık sık girin bakın detaylı ultrason günleriniz gecemeden inşallah alırsınız geçmiş olsun
Rica ederim her zman yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ayrıntılı ultrasonu 8- 24 Haziran arasi yaptirabilirsin dedi doktor fakat ben yer bulma telasindan simdiden arastirmaya basladim, zamani gecirmeyeyim diye . Umarim zamaninda yer bulabilirim
Bölgeden ayni gun yaptirabildiniz mi, yesil alan acildiktan sonra yine internetten randevu mu almaniz gerekti? Yüzüncü yili surekli kontrol ediyorum ama hic acik goremedim sanirim oradan alamayacagim
Tabi internetten üniversite sitesinden aldım perinatoloji bölümünden
Çok yoğun oluyor zor aliniyo inşallah yakalayabilir sinde alirsin Van da herşey zor zaten özellikle hastane doktor sıkınti işte
Bölgeden ayni gun yaptirabildiniz mi, yesil alan acildiktan sonra yine internetten randevu mu almaniz gerekti?