Van merkez de doğum için öneriler

Merhabalar Van merkez de doğum yapan varsa nerede oldunuz acaba tavsiye edeceğiniz hastane Dr var mıdır ? Herkese sağlıklı doğumlar olsun

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoş geldin. @van-anneleri bize soralım bakalım.

1 Beğeni

Bölge hastanesinde yaptım ilk doğumumu mahvettiler. Tavsiye için doğrusu özelleri çok öneriyorlar. Araştırma hastanesi de risklileri alıyor.

1 Beğeni

Merhabalar, devlet hastanesi kesinlikle önermiyorum. Bölgede mahvolursunuz. Lokman hekimde ağahan hoca nergis hoca lokman hekim hayat hastanesinde şebnem hocayı tavsiye ederim

2 Beğeni

Hoşbuldum teşekkürler :slight_smile:

Bölge hastanesi de üniversiteyide bana tavsiye ettiler demekki şans işi mi acaba iyisi ne mi denk gelmek lazım kafam karıştı

Genelde özel olarak hep lokman hekim duydum araştıracağım çok teşekkürler

Doğumda iyisine denk gelmek bence de şans. Allah o anda iyi insanlara denk getirsin inşaAllah.

1 Beğeni

Orda çalışan bi tanıdığımın söylediğine göre bazı hocalar orda sadece ün yapmış yani çok da iyi değiller . İyice araştırmanızı öneririm

1 Beğeni

Teşekkür ederim amin inşallah iyilerine denk gelelim

Ben Akdamar hospitalda özelde tedavi görüyorum doktorumda Seyithan ilk gelişim ama iyi herşeyi Yolunda şimdilik

1 Beğeni

Ben kendim ağahan hoca ve nergis hocaya gidiyorum çok memnunum. Çevremdekiler de ağahan hocaya gidiyor. Gereksiz masrafa asla sokmuyor. Kan tahlilerini bile sağlık ocağında yaptırıp getirebilirsin diyor. Çok ilgililer hiçbir detayı da atlamıyolar.mesai saatleri dışında bir rahatsızlık sıkıntı yaşarsan servise çıkıp arayınca direkt hastaneye gelip ilgileniyorlar . Ağahan hoca çok yoğun olduğu için sabah saatlerine sıra bulamıyorum işe yetişemiyorum o yüzden nergis hocayla devam ediyorum. Ağahan hoca doğum sonrasında da ilgili bebekle de ilgileniyor bebeği de ebelere bırakmıyor kendisi anneye getirip gerekli bilgileri aktarıyor. Yaşı gereği bilgisi de çok gebelik için tedaviye giden her kişi onun yanından pozitif sonuçla çıkıyor . Bir şans verin derim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Hangi hastanedeki dedin hoca canım 25 bine sezryana olcam fiyat nasıl sizce Van’da bu arda tüpte bağlamayı düşünüyorum

1 Beğeni

Amin inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts:

Ağahan hoca yı duymuştum evet iyiymiş işinde. İlk doğumum travmalı olduğu için korkuyorum şimdi . Doğum zamanını düşünmüyorum bile nerde doğum yapacağım nasıl yapacağım henüz planlamamışım bu yüzden :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Lokman hekimde. Fiyatlar hemen hemen aynı ben de aynı şekilde zorunlu sezaryen olacam fiyat sorduğumda o civarlardaydı ama ben doğurana kadar artar daha 6-7 ayım var :joy:

Travmanız varsa bölgede mahvolursunuz. Gelen giden ebe eldiven takıp parmakla kontrol yapıyor. Normal doğum için 24 saat suni sancı veriyorlar eni sonu bakıyorlar olmuyor aniden sezaryene alıyorlar. Ha kimi de diyor ki çok memnun kaldım ama bilmiyorum biraz da şans işi sanırım

1 Beğeni

Devlet de torpilin varsan memnun ayrılırsın yoksa da geçmiş olsun

1 Beğeni

Şans kesinlikle ben de ona inanıyorum.Rabbim yardım etsin inşallah o anda

1 Beğeni

Bende lokman hekimde doğum yaptım nergiz hocanın yanında hamilikte onun yanındaydım

1 Beğeni