Van doktor önerisi

Van’da gidebileceğim kadın doğum doktoru tavsiyesi olan var mı ?? Şuan Antalya dayım ama vana dönüş yapıcaz doğumda orda olucam ama henüz bir doktor bulamadım kaynanam bölge hastanesi iyi diyor ama ben devlette doğum yapmak istemiyorum. Öneriniz var mı

Kontrollerin icin özelde Betülü öneririm lokman hekim de kendisi. Ama doğum icin bolge hastanesi iyi

1 Beğeni

@van-anneleri yardımcı olur musunuz lütfen :rose:

Durumun varsa lokman hekim hayat hastanesi iyi hem kontrollerin için hem de doğum için. Bölgede yaptım doğumumu çok kötü davrandılar kimisine de çok iyi insanlar denk gelmiş. Doğumda iyi insanlara denk gelmek şans bence

2 Beğeni

Bölgeyi asla tavsiye etmiyorum mahvolursunuz. Özel lokman hekimde ağahan ve nargız hoca var tavsiye edebilirim. Ben nargız hocaya gidiyorum çok da memnunum. Onun dışında muayene için Akdamar hastanesinde seyithan hoca var ilgili ve cihazı çok iyi renkli olarak da bakıyor (detaylı usg değil) ama doğum konusunda cerrahi alanda nasıl olduğunu bilmiyorum. Kendinize bir iyilik yapın ve bölge hastanesinde doğum yapmayın derim. Bölgede Fırat hoca ve Onur hoca var onlar da alanlarında baya iyi. Sigortanız varsa özellerin giriş ücreti şu an 920 tl gibi bir tutar. Tahlil istedikleri zaman sağlık ocağında yaptırıp sonuçları götürüyorum

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni