Vajinusmus

Vajinusmusla normal doğum yapan var mi

1 Beğeni

Vajinismus, vajinal kasların istemsiz olarak kasılması sonucu cinsel ilişkinin ağrılı veya imkansız hale gelmesi durumudur. Vajinismuslu kadınlar için normal doğum yapmak genellikle mümkündür, çünkü doğum sırasında vajinal kaslar doğal olarak gevşer ve genişler. Bununla birlikte, vajinismusu olan kadınlar doğum öncesinde bir sağlık profesyoneli ile konuşmalıdır. Bu profesyoneller, doğuma hazırlık sürecinde gerekli rehberlik ve destek sağlayabilirler. Vajinismus, tedavi edilebilir bir durumdur ve doğum süreci bu tedaviye bağlı olarak etkilenebilir. Önemli olan, bireyin kendi durumu ve ihtiyaçlarına göre uygun bir doğum planı yapılmasıdır.

2 Beğeni

2 defa eğitim almama rağmen hala muayene olamiyorum bu durum da normal doğum sureci çok zor olur dediler muayene olmadan doğum mümkün degilmi

1 Beğeni

Bunu bir uzmana danışmanız lazım ama bence tedavi (Muayene) olmanız gerekli gibi.

1 Beğeni

Baştan sezeryan olmasini isterseniz çatı muayenesi falan yapmıyorlar

1 Beğeni

Merhaba @Züleyhagokdemir hoşgeldiniz :bouquet: @Eslemnur ile tanışmak ister misiniz belki size tecrübesini paylaşmak ister

1 Beğeni

Hoşbulduk teşekkür ederim tanismak isterim tabiki

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Züleyhagokdemir

Merhaba canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart: @Züleyhagokdemir

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hosbuldum

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hosbuldum

2 Beğeni