Vajinismus olupta normal doğum yapan var mı

Merhaba kızlar vajinismus olup normal doğum yapan var mı aranızda ben çok korkuyorum ben aslında normal doğumdan değl ama alttan muayene den kesiden dikişten çok korkuyorum devlet hastanesinde doğum yapacam büyük ihtimalle bunun için uyuşturucu vs bişey veriyorlar mı alttan muayene kesi ve dikişten önce uyuşturluyor mu uyuşturuluyorssa nereye uyuşturucu yapılıyor bilgisi olan yazsın lütfen teşekkürler

Ben hiç normal doğum yapmadım. Ama en yakınım ablam doğum yaptı. Normal doğumda hiçbir şekilde uyuşturucu kullanılmıyor. Ne kesilirken ne dikilirken. Vajinasmus dediğin şey çok farklı bir durum ben doğumla bir baglanti kuramadım canım. Yani vajinasmusta hamile kalman imkansız çünkü ilişkiye giremiyorsun. Sen normal doğumdan korkuyorsun anladığım kadarıyla. Ama şöyle söyleyeyim ablamin anlattığı kadarıyla doğum sonrası dikilirken hiç hissetmedim dedi. Bebeği kucağına verince hiç farketmiyorsun dikildigini dedi. Inşallah kesisiz bir doğumun olur hiç korkma. :heart:

Benim ilk dogumum normal kesigim var dikisim var uyusturma olmadi ama zaten hissetmiyosun hic bisey ben hic hissetmemistim

1 Beğeni

Banada kesık wttılar 2 veya 3 dıkıslık ama onan o anda hıssetmıyorsun hıc bıssy anlamadım bıle ozelde yapmıstım ben bırde yınede kesık atarken uyusturmadılar o dogum esnasında kestıklerını sonra dıkerken ogrendım korkma bosuna bıssy yok yanı

1 Beğeni

Bende normal doğum yaptım 2 hafta önce uyusturuolar ben hissetmedin sona doğru bir kaç iğneyi hissettim ama ağrı olmuyor

1 Beğeni

Ben de normal dogum yaptim. Tek dikisim var, dikis oldugunu atildiktan sonra ogrendim hic hissetmedim bile. Kesi ve dikis olayi hic korkulacak bir sey degil emin olun.

1 Beğeni

Yarım ilişki ile hamile kalınabiliyor bende taam içime alamadım ama boşaldıktan sonra bi süre ayağa kalkmadım öyle olunca hamile de kaldım çok şükür. Şu an ama afedersin bu korkumu yenebilmek için ben üste çıkıyorum ilişkide canım aşırı derecede yanıyor direnmeye çalışıyorum içime alabiliyorum ama çok kötü canım yanıyor ama ne gariptir ki kendi parmağımı bile içine sokamıyorum alttan nasıl muayene olacam biçok kişi kesiyi ve dikişi ztn hissetmediğini söylemişte alttan muayene yi bilmiyorum inşallah gerek de kalmaz

canım bir arkadaşımdan senin gibiydi ilişkileri çok ağrılı oluyordu kız sanki işkence cekiyorum derdi. 2 tane normal doğum yaptı. Sende yaparsın insaAllah. Sanırım iliski sırasındaki agri psklojim birazda

1 Beğeni

Yaa normal doğum yapabilmiş mi ne güzel geçen benim de gittiğim doktora sordum durumumu o da dedi vajinismus normal doğuma engel değil diye ben şu an bile ilişkide aşırı derecede acı çekiyorum yine de normal doğum istiyorum sadece normal doğum da yapılan müdahaleler korkutuyor beni onun dışında inşallah bi sknti çıkmaz da kolaylıkla normal doğum yapabilirim hayırlısıyla

korkma canm bebeğini kucağına alınan unutacaksin insanlar hepsini

1 Beğeni

Cinsel terapi almayi denediniz mi acaba? Sonucta bu hastaligin tedavisi mumkun, hem aklinizdaki soru isaretlerini gidermis olursunuz hem de cinsellik sizin icin cok daha kolay ve keyifli hale gelir.

2 Beğeni

Korkma canim o an belkide bu korkularindanda kurtulucaksin oyle dusun kendini simdiden korkutma sakin kuzenimin karisindada vardi vajinusmus onlarda birlesme hic olmamis 1 aylik bi tedaviyle duzeldi ve hemen hamile kaldi ama kendi istegiyle sezeryan oldu o sende iliski durumu var o yuzden korkma

1 Beğeni

Yok çok çekindim hep gitmedim o yüzden

Haklısın aslında korkutmamam lazım kendimi dediğin gibi ilişki yaşayabiliyorum en azından aacı da olsa inşallah Allah’ın izniyle kolaylıkla normal doğum yapabilirim dua edin lütfen

Kendini korkuya alistirirsan acır canim pozitif dusun nefes al ver bak hemen gececek

1 Beğeni

Ben normal doğum yaptım ve kesi bide dikiş atmadan önce tabikide uyusturuyolar nasil uyusturmuyolar diyolar anlayamadim yani iğneyle uyusturuyolar bilmiyorsun ne kesiyi nede dikilirken tabi his oluyo ama ağrı olmuyo merak etme hic korkulacak bisey yok zaten sanci cektikten sonra hemen çengele çıkıym da doğuruym bitsin istiyosun bebekte ciktiktan sonra sancın anında bitiyo

1 Beğeni

Peki uyuşturucuyu nereye vuruyorlar

Onu da düşündüm ama gereksiz bulanlar sonrasında. Çok sknti yaşayanlar olmuş doktor da ilk gebeliğin olduğu için epidurali tavsiye etmem dedi

Bende evliligimin ilk 3 ay bu sorunu yasadim iliskiye giremedim girdigim gunde hamile kaldim bende cok korkuyorum nasil birseyle karsi karsiya glcm