Vajinal ultrason ile kalp atışı?

Merhabalar​:woman_raising_hand: Ilk gebeliğim. Bu konularda çok yeniyim. Vajinal ultrason ile 5+2’de kese göründü. Her şey yolundaydı. Şuan 6. Haftanın sonlarındayım. Karın ultrasonu ile kalp atışı duymak mümkün mü? Vajinal ultrasonda çok kasıyorum ve canım çok yanıyor. Hiçbir olumsuz etkisini görmedim ama yaptırmak istemiyorum. Yine de gerekirse yaptırmalı mıyım, biraz daha bekletmemin sakıncası olur mu?

Gözün aydın cnm rabbim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin hayır gerek yok karindan duyulabiliyor vajinalede erken gittiğin için alttan bakmislardir genelde yaptıran yok ben 3gebelik geçirdim hiç yaptırmadım hep karından bakıldı

1 Beğeni

Çok acele etmeyin,ben 6 hafta gittiğimde kese var bebek yoktu ilk gebeliğim diye çok korktum 7. Haftadaa göründü bebeğim. Kendinizi strese sokmayın hiç bir hafta daha bekleyin öyle gidin içiniz rahat olsun

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için​:blush: bugün kontrolüm vardı. Karından duyduk kalp atışını. Allahtan gerek kalmadı alttan muayeneye :slight_smile: mesajları girmeden okuyup rahatladım. Çok sevgiler​:pink_heart:

1 Beğeni