Kızlar bır hafta öncesi enfeksiyondan hastanede yattım üç gün iki gündür de vajinal de kaşınma yanma var mantar oluştu galiba ne kullanabilirim başına gelen varsa bilgi versin lütfen
Doktora gittin mi ilaç falan veriyor gebelikte oluşan sürekli akıntı sebebiyle mantar oluşuyor iç çamaşırını sık sık değiştir 2 gün de gün içinde
@İrem67 çamaşırlarını mutlaka ütüleyerek kullan, günlük değiştir ve çamaşırına bir damla nioli yağı damlat Allahın izniyle faydasını görürsün. Rahatlama olmazsa tekrar doktora git mutlaka
Mantarın en iyi çözümü sirke hangisi olduğu farketmiyor sirkeyi sulandir ve makyaf pamuğu ile temizle iki defada kesinlikle kurtariyor canım Geçmiş olsun
Ara ara kasıntı ve akıntı oluyor kasık agrilarida eslik ediyor bobreklere cok nadır vuruyor doktor idrar yolu enfeksiyonu diyor suyu bol icmeye calisiyorum icmeyi biraktigomda direkt basliyor bana hic mantar demediler hamilelikten dolayi ilacta vermiyorlar. Ama kasınmaya basladiginda delirtiyor uyutmuyor. Belki hata yapiyorumdur ama travazol kullaniyorum mantar icin en etkilisi o rahatlatiyor sık ic camasiri degistiriyorum kuru tutuyorum sebamed kullaniyorum dus sonrasi iyi kurulaniyorum gunluk pedler daha kotu yapiyormus gibi geliyor kullanmiyorum her yolu deniyorum anlayacagin doktorlardan fayda gelmiyor bana
Nasil yani bnmde enfeksiyonum cok var perisan oluyorum