Vajinal mantar

Kızlar mantar enfeksiyonu için neler yaptınız? Ne kadar sürede iyileştiniz?

1 Beğeni

Bende hamilelik bitene kadar ne yaptıysak iyileşmedi.Vajinal yıkam bile yaptığım oldu zararlı bile olsa

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım :pray::heart:

1 Beğeni

Ya bende vajina ağzından rahim ağzına kadar mosmor olmuş, çok kötü haldeyim :sweat:

1 Beğeni

Kuru tutmaya çalış iç çamaşırını utule iyice faydası oluyor

2 Beğeni

O kadar değildi bende sizin durum daha ciddiymiş:disappointed_relieved:Bende rahim ağzına pesser yerleştirmiştiler diye hamilelik zamanı gelen akıntılar onun etrafında toplanıyordu diye yaranmıştı mantar.Doktorum çıkarıp yıkayıp tekrar takalım dedi ama ben korkuyordum diye razı olmadım.

Pesser ne , ne işe yarıyor? Neden taktılar?

Duş alınca bittikten sonra sirkeli su kullanın doktorum demiştir. İç çamaşırını ütülü giyip sık sık değiştir.

2 Beğeni

Bendede 3 aydır var kaşıntı filan da oluyor ,tedavi yaptım gitmedi ,ama tuvalete giderken mutlaka yıkan ve kurulan men öyle yaptıktan sonra kaşıntım azaldı ve şimdi yok gibi ,birde eşin de muayine olunsun ondanda geçe bilir cinsi ilişki zamanı.

Ben bununla yıkıyordum vajinamı bu iç kısmını.

Sonra ardından fitil krem falan sıkıyordum. Ama krem falan sıkmak zor oluyordu bebekle. O yızden sadece yıkıyordum ben valla oda yardimci oldu bana.

İç çamaşırını sık sık degistir ıslak olmamalı ha birde ped filan koyma onlardan da geçiyor ben kullanınca daha çok kaşıntım oluyor

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

1 Beğeni