Vajinal dikiş

Merhaba kızlar, nasılsınız? Kızla neredeyse 4 ay oluyor doĝum yapalı dikişde duwmuwdu. Ayrıca eşimle birlikde olamıyorum, canım yanıyor, bana yardım edebilecek kimse var mı, internetten doktora yazdım, dediki Belki de dar dikiş yapilmiş kesilmesi gerekir, çok korkuyorum, tekrar o masaya çikmaya

3 Beğeni

@Cansu @NURAN @ezgi-y

2 Beğeni

Bu kadar uzun süre dikişlerin kalması çok saçma. Hemen hastaneye git bence canım. Benim dikişlerim de 35 gün sonra düşmüştü

3 Beğeni

Sezeryan oldum ben o yüzden vajinal degildi dikişlerim ama bencede sacma bu kadar uzun süre kalması jinekolojiye git bi an önce derim ben

2 Beğeni

Yani benim Dikişlerim hala duwmemiw o yuzdenmi canim aciyor?:roll_eyes:

1 Beğeni

Icten ve distan mi diktiler yada daha once dogum yaptinmi

2 Beğeni

Bilmiyorum ki . Hayir ilk dogumumdu

1 Beğeni

Ben normal dogum yaptim fakat yirtilmam oldu Dikmisti sonra uzun surdugunu fark ettim bu dogumdan olani diktim ama daha onceden yaptigin Dogumdan kalan yirtilman var. Onu dikicem dedi. O SIkinti verebiliyo belli sure gecse bile Belki seninde hem icini hem disini dikti Sundan anlarsin ici dikerken igne yapiyo uyusturuyo disini yaparken uyusturamiyo

2 Beğeni

Evet banada igne yapti onceden

İçten dikiş atılmış o zaman canım ama 4 ay uzun bı sure düşmesi lazım bence Dr görün benim ikinci oğlum da yırtarak çıkmıştı doktor sezeryan dikişi gibi dikiş attığıni söylemişti ama benim o kadar dikisim bile 1 ay içinde iyileşti hiç aksatmadan git Dr canım

2 Beğeni

Benim gizli dikişti kendi kendine eridi. Bence hemen kadın doğum doktoruna gitmelisin geçmiş olsun arkadaşım

3 Beğeni

Bacım senin sezeryan değil mi bu normal doğum vajinal dikiş atılmış

2 Beğeni

Dikişlerin eline değiyor mu ? Belki düştü dikişler ama yanlış dikim yapıldı

2 Beğeni

Arkadaşım 4 ay olmuş bana çok garip geldi acaba bünye olarak yarası geçmi iyileşiyor acaba bilemedim bence beklemeden bı kontrol olsa yanlış giden bir şey mi var bakilsa

2 Beğeni

Ben zaten dogumdan 1 hafta sonra yine doktora gitmiwdim oturamiyordum cok agrim falan oluyordu diye . O da düĝünleri ve bazi dikişleri kesmiwdi

1 Beğeni

Bence yine git sen arkadaşım

1 Beğeni

Kizlar yazima şimdi dikkat ediyorum ben "Hala dikişim var " yazmisim yanlislikla . Bende yani dogum yaparken dikis dusmusdu yazmak istemiwim. —Benim Tek sorunum var Kocamla birlikde olamiyorum cinsell hayatimiz yok dogumdan sonra— Bir kaç kez dendik olmuyor çok canim yaniyor.

2 Beğeni

Normal Doğum Sonrası Cinsel İlişki Nasıl Olur?

Doğum sonrası ilk üç ayda çoğu kadınlarda disparoni, libido azalması, orgazm güçlüğü veya vajinal kuruluk gibi cinsel işlevde sorunlar görülebilmektedir. Dolayısıyla, doğum sonrası bir yılın sonuna kadar bu sorunların çözülmesi beklenmelidir. Hamilelikle beraber anne adayı hormonal değişimlere uğradığı için, cinsel isteksizliğinin olması gayet normaldir. Özellikle normal doğum sonrası vücudun iyileşip kendini topladıktan sonra her şey yeniden eski haline dönecektir

Doğum sonrası cinsel birleşmede ağrı (disparoni) sık rastlanan bir durumdur. Değişen hormonlar cinsel isteği azaltır, uyarılma azalır, uyarılmanın azalması, vajinal ıslanmanın az ya da hiç olmasına sebep olacağından birleşmede ağrı olur.

2 Beğeni

Bu durumu bir doktor ile görüş gene

2 Beğeni

Kız şaşırttın bizi :smile:

İlk 3 ay ben de birlikteliklerde zorlandım ve çok canım yandı. Sonradan kendimi kastığımdan dolayı olduğunu anladım ve kendimi yavaş yavaş serbest bırakınca ağrı kalmadı

2 Beğeni