Kızlar ovulasyon testi kullaniyordum 27 ekim yumurtlama günüm başladı birer gün arayla ilişkiye girdim bugünde altimda ağrı var adet olacakmış gibi bir his neden olabilir
Merhaba canım! Ovulasyon döneminde ve sonrasında, özellikle yumurtlama gününden birkaç gün sonra alt karında adet benzeri ağrılar hissetmek oldukça yaygın. Bu ağrılar, yumurtlama sırasında yumurtalıklardan salınan yumurtanın ve vücudun hormonel değişimlerinin bir etkisi olabilir. Ovulasyon döneminde rahmin kasılması ve yumurtalık çevresindeki dokuların hassaslaşması nedeniyle birçok kadın bu dönemde hafif ağrılar hissedebiliyor.
Bu belirtiler, olası bir döllenme gerçekleştiyse embriyonun rahme tutunma sürecine de işaret edebilir, ama kesin bir belirti değildir tabii. Adet olacakmış gibi hissetmen şu an tamamen normal. Adet tarihini bekleyip, eğer gecikme olursa gebelik testi yaparak emin olabilirsin. Umarım güzel haberler alırsın!
İnşallah çok teşekkür ederim
Hamile de olabilirsin olmayada bilirsin . Test ve kan testi en doğru sonuç olur . Yine de kendini yoracak hareketlerden kaçın bende öyle hamile kaldım hatta gebelik düşünmüyordum ama adet sancısı sanmıştım başta .adet tarihim 2 gün geçti bi ihtimal olur mu ki deyip test yapınca öğrenmiştim . Yine de temkinli ol günün geçti ve hala adet değilsen test yaparsın . Allah gönlüne göre versin
İnşallah hamileyimdir canım 10 gün var daha adet günüme bakalim