Bu adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi bir defa geldi daha da gelmedi
Kılcal şekilde açık pembe tonlarinda lekelenmeler yerleşme kanaması sayılabilir ama günün geçmeden emin olman çok zor canım
Dogum nişanı demek o kaç hafta oldun dogum yakin mi hatta belki de dogurdun simdi 11 saat olmus yaa
Hamilesin buyuk ihtimalle ben gebesin zannetmistim ilk basta okudugumda
Sabahtan beri giremedim uygulamaya hata verdi en sonda googlden girdim kaset test yaptım az önce bakar mısın
Adetiniz ne kadar geçti kac gun 7 ila 10 gun geçsin oyle test yapin bi daha ya da erken gebelik testleri var ondan alın
Adetim daha gecikmedi 29-32 gün arasında oluyor ama genel olarak 30-31 de olur .
Insallah gebesindir canim bende istiyorum bebek eşim de insallah olmayan herkese nasip eder rabbim kimsenin kucagini boş koymasın
İnşallah hamileyizdir ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
İnsallah
Bu arada tekrar baktım gittikce belirginleşiyor
5 dakika dan sonra bakmayin geçerli olmaz
çok silik göre biliyorum, pozitif gibi çok erken olduğu için böyle olmuş olabilir. Umarım Gebelik vardır cnm.
İlişki üstünden tam 14 gün geçince belirgin oluyo o süreyi takip edip tekrar yapın ben göremedim burda ama inşallah vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bugün kan vericem akşam 5 gibi çok heyecanliyim
Valla bana göre bariz bir çizgi var inşallah güzel haberler verirsin
Yine kan vermeye gidemedim .. normalde taşınacaktık ev görmeye gidip o arada kan verecektik . Ama şimdi küçük çocuğum da var kaynanamlarin altına taşınıyoruz orda oyalandik kaynanamda sağolsun sözde yardım etmeye indi yarın yaparız dedi . Eşim de şuan özele para kalmadı hiç nakit dedi gidemedik yarın da adet olmazsam kesin hamile gözüyle bakixam ama kendime
Pazartesi günü aile hekimine git yapsınlar tahlilini cnm
Merhaba test negatif gibi. Tekrar yaptiniz mi 2 hafta gecmis sonuc nedir