Vajinada baskı ve ağrı hissi 36 hafta

Kızlar vajinada daha doğrusu iç tarafinda bi ağrı oluyo, bazen yururken zorlaniyorum 36+3 deyim annem belki acilman oluyodur ondan kaynakli oluyodur dedi

Bende 30 haftayım sanki doğum yapucak gibi baskı var

Doğum belirtisimi bilmiyorum ama dogumum çok yakinmis gibi geliyo günü gelmeden dogcakmis gibi

36+5 teyim. benim de 36. haftanın başında aynıydı. sanki doğuracakmışım gibi hem kasıklarımda hem alt bölgemde önlü arkalı ağrılar çok oldu. yürümekte bile zorlandım. ama 2 gündür iyi durumdayım. ha yine ağrı oluyor ama o şekilde hayatımı kitleyecek kadar değil. anlık kramp gibi bıçak saplanması gibi girip çıkıyor. büyük ihtimalle artık yalancı kasılmalar başladı bir düzeni yok çünkü ve pozisyon değişimiyle azalıyor. bir de bebişlerin kanala yerleşmesiyle ilgili bir ağrı da olabilir

Bebişler hazırlık yapıyor anlaşılan bende tık yok salıcakla alın kucağınıza bebişleri

Yok Allah korusun erken daha vala bende aynıdır her halde bebek büyük düzce oluyo ondan

Benim ilk bebeğim hiç böyle değil hiç asla vajina nda kasılma yoktu bu iki zorluyor normal doğum olduktan sonra kaslar ve çatı gevşeme olunca baskı zorlıyo ilkim vajinal agrı yoktu ama bel karın vardı bunda vajana agrı siz ilk mi cnm

Benimde ilk o yüzden bilgisizim

Hala varmı baskı

bendede bazen baskı oluyor genelde iğne batması oluşuyor cok can yakıcı normalmi yani nedir bu anlayamıyorum

Evet ama çok şiddetli değil arada bi siddeti artıyo

Benimki o kdr şiddetli olmuyo bilemedim şimdi sizinkini normal oladabilir olmayadabilir

37 haftalığım bende afedersin ayağı oradan çıkacakmış gibi hissediyorum ama açıklık felan yok arada bir oluyor benim

Bunun için gitsem açıklık varmi fln diye bakarlarmi acaba

Aklında soru işareti kalacağına doktoruna bir söyle istersen

Surekli bi doktorum yok randrvuda bulamadim

Arada bir mi oluyor sürekli mi

2 gündür oluyo gün içinde 2 /3 defa oluyo

Normal canm bn 39+5 oldum hala oluyor o dediğin çatı kemigi ağrısı o çok kötü oluyor yatakta dönerken bile çok acıtıyor bn sordum doktora çocuk artık kanala indiği için oluyor o kemikte Ağrı dedi