Vajinada ağrı

Kızlar 33+4 günlük hamileyim dün gece genital bölgemde sanki yukardan zorlanıyomuş gibi ağrılar hissettim 20 saniye felan sürdü bu ne oluyor yaşayan var mı?

1 Beğeni

Rahim kasılması ola bilir,ama doğum haberciside değil merak etme.bende çok yaşadım.

2 Beğeni

Dün yürüyüş yaptık ondan mı oldu acaba dedim

1 Beğeni

21 haftaligim o agri bende de oluyo rahimim agriyo resmen​:grimacing:

2 Beğeni

Bana doktorum rahimi tutan bağlar genişliyo bebek büyüdükçe o yüzden demişti

3 Beğeni

Ola bilir,bende çok yürürdüm ayakta olurdum,ağrırdı

1 Beğeni

Yalancı sancı gibi görünüyor

1 Beğeni

Sanki öyleydi canımı acıttı

Bebek rahmi baskılıyor, bu da özel bölge ve kasıklara baskı yapıyor. Düzenli değilse ya da ağrı artmıyorsa korkma

1 Beğeni

Teşekkür ederim sanki artık aşağı tarafları zorluyo gibi hissediyorum tekrarlamadı ondan sonra

1 Beğeni

Bende 34 +2 hamileyim ama bu iki gündür sırtımdaki ağrı dinmiyor bide vajinamda çok baskı var ne olabilir doğum mu acaba

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Düzenli değilse ağrılar ya da düzenli gelen sancı yoksa son haftalarda normal. Karın öne doğru büyüyor iyice, bu da bele ağırlık yaptığı için ağrı oluşuyor. Vajinaya baskı olması da rahmin iyice büyümesinden kaynaklı genelde. Kendinizi gözlemleyin ve dayanılmaz derecedeyse doktora gidin :blush:

1 Beğeni

Bende de var fakat yalancı sancı olduğunu düşünmüyorum salı günü doktoruma sorcam inşallah

1 Beğeni

Çok sağolun Allah razı olsun ya bide bebeğime ters denilmişti ama çok rahatsızım

2 Beğeni

Nasıl ters doğum pozisyonu şeklindeyse bende de öyleşu an nasıl bilmiyorum bende çok rahatsızım sol kasıklarıma vuruyor sanki anlayamadım

1 Beğeni

Kıyamam ya valla bana da demiş terstir çok ağrım var

2 Beğeni

Az kaldı az dayanalım :joy::joy: kucağımıza aldığımızda ayaklarını ısırırız

1 Beğeni

Bı çıksın ben ona gösteririm :sweat_smile:

1 Beğeni

Merhaba @Sümeyya hoşgeldiniz :bouquet: bebiş gelmek için hazırlık yapıyor

1 Beğeni

Çok endişeliyim üstelik bu ikinci doğumda ama bu sefer çok rahatsızım