Vajina yoluyla fitil kullanımı

Normal doğum dan sonra 30 günümde kontrole gittim fitil verildi kulanan varmı bundan nasıl kullanılıyor

Ağrım ve akıntım var diye verildi.

Fitil demişsiniz zaten, hap değil. tam olarak neyi nasıl kaç doz kullanacağınızın bilgisini eczacınız vermedi mi?

Ayy böyle demeyin sonra sevgi hanım son zamanlarda sizi çok gergin ve agresif görüyorum diyenler olur sakinseniz bile gerilirsiniz :smiling_face:

Canım fitil nasıl kullanılıyor bilmiyor musun? İlacın üstünde günde 1 yazmış zaten ne sormak istiyorsun anlamadım?

1 Beğeni

üzerinde yazıyor bakın yutulmaz diye​:slightly_smiling_face:her gün bi tane vajinanıza koyacaksınız koyma kısmını anlatmayım :sweat_smile:Bu kadar abla başka bişe yapmana gerek yok

Canım yanlış kişiye cevap vermişsin yalnız ama olsun konuyu açan okur sanırım :smiling_face:

Anlamadım abla

O yorumlar size geliyor dilek hanım, bana gelirse de muhatabı ben olurum sorun değil :slight_smile: Eczacının bilgi vermeme ihtimali bir ihmaldir. gerginlik olarak algılayan olursa da itinayla anlatırım elbette :slight_smile:

Tatlım makat yolundan uygulanır bu ilaçlar vajinal yoldan değil.

Emin misin vajinal olarak uygulanacağına, rektal fitil bunlar üzerinde bile yazar. Eczaneden muhakkak söylemiş olmaları gerekir kullanım şeklini sana.

Eşim ilaçları aldığı için net bilgi almamış benimde durumum İyi olmadığından dolayı yürüyemiyorum normal doğum dikişlerim sürekli açıldığı için ameliyat geçirdim ondan dolayı ezaneye gidemedim ilk defa fitil kullanacağım canım.

Güzelim dediğim gibi bunlar rektal fitil, makattan uygulanır yani. Eşinin aldığı eczane nöbetçiyse ve açıksa şu an ara sistemden bakarak sana detaylı bilgi verirler. Değilse de yarın ara öğren. Tam öğrenmeden kullanmaya başlama bence.

Haklısınız çünkü ben de kullanıp kullanmamak arasında kararsız kaldım

En doğru bilgiyle kullanmak önemli, umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz çok geçmiş olsun :raised_hands:

Teşekkür ederim Allah’a razı olsun