Vajina kaşıntısı

31 haftalık hamileyim vajinamda inanılmaz kaşıntı var neyin nesi anlamış değilim temiz bakıyorum sürekli iç çamaşırı mı değiştiriyorum , oğlumun hametan pişik kremi var ondan sürüyorum sizce bir zararı olur mu biraz iyi geliyor vazelinde aynı şekilde ama rahatsız etmeye başladı sizce neden böyle oluyor vede doğal yöntem yardımcı olur musunuz lütfen

1 Beğeni

Enfeksiyon yada mantardir mutlaka tahlil verin

1 Beğeni

Bende aynı derten muzdaripim gebelik te çıkıyor bendede enfeksiyon dedi kadın doğum doktoru ilaç kullanıyorum aynı haftadayız bu arada tahlil ver çıkar orda çıkmaz sa mantar böyük ihtimalle

Peki tamam teşekkür ederim :smiling_face:

Rica ederim ne demek :smiling_face_with_three_hearts:

Bendede koku vardi ama kaşinti yoktu doktor kasıntı yoksa sorun yok dedi ama seninki enfeksiyon gibi doktorunuza danişin hemen

Bana doktorum kendi çişinle yıka demişti :face_with_hand_over_mouth: ve gerçektende öyle yPtım 1 2 gün geçmişti. Öncesinde annem demişti ıyyy mıyy yapmıştım ama doktorda aynısını diyince mecbur yıkamştım 2 güne falan geçmişti birde ılık suya oturmuştum ama sıcak değil ılık

1 Beğeni

Geçti mi gerçekten?

Çivi çiviyi söker demişler :joy:

İmkanların olmadığı amonyağın bulunamayacağı biyerdeysen arı sokmasının üstüne işe derlerde bunu ilkkez duydum

Evet geçti asitli oldugundan