Vajina içinde beyazlık kalıntılar

Kızlaaaarrr yeni farkettim birkaç gündür vajinamda bir kaşıntı yanma vardı idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum ondan dolayı sandım ama bugün söylemesi ayıp aynada baktım yani çünkü daha önce hiç böyle birşey olmamıştı merak ettim . İçeride beyaz beyaz kalıntılar var duvarlara yapışık çok korkuyorum anormal bir durum mudu yarın ilk iş doktora gideceğim ama kafama takıldı:face_holding_back_tears: kasıklarıma kramplar da girmeye başladı acaba bir bağlantısı olabilir mi . İlk gebeliğim kusura bakmayın evhamlıyım bilinçsizim böyle açıkca sormak durumunda kaldım hakkınızı helal edin

Buna tesadüf mü desem ne desem bilemedim.deminden beri forumda geziyorum ve bu konu ile alakalı birşey yazan varmı diye bakarken seni gördüm.aynısını bende yaşıyorum,yeni farkettim.beyaz beyaz akıntı gibi ama sıvı değil daha katı.1 hafta sonra doktor kontrolünde sorucam kesinlikle.ne olduğunu bende anlamadım ama enfeksiyon olma ihtimali var internetten araştırdığıma göre

Gebelikte akıntılar normal yanma ve kaşıntı idrar yolu enfeksiyonu işareti o yüzden dr. Görünmeniz gerek bende bu yüzden antibiyotik kullanıyorum bahsettiğiniz beyaz akıntıdan bende de var muhtemelen enfeksiyon dan

1 Beğeni

Kız akıntı değil sanki katı tortu gibi gitmiyor yapışmış oraya :face_holding_back_tears: Allahım çok korkuyorum gebelikte olunca herşey kısıtlı inşallah çaresi vardır

Aynısı bende de oluyordu hic endise etmedim doktoruma da söylemedim nedense korkmadım normal gibi geldi çünkü. Birkac gün sonra kendiliğinden geçiyor zaten. Yanlış yönlendirmek istemem ama korkulacak bi sey yoktur

1 Beğeni