Arkadaşlar 30. Haftamdayim yaklaşık 3/4 gündür ayağa kalkarken inanılmaz bıçak saplnmasi gibi ağrı yaşıyorum, her adimimda inanılmaz ağrı var yaklaşık 20 adım sonra kendi haline geliyor ama bu beni çok korkutuyor erken doğum olabilir mi diyerekten . Doktor randevum cumartesi günü, benim gibi bu durumu yaşayıp süreci tamamlayan var mıdır ? İlk gebeliğim çok endiseliyim
@admin kategori hamilelik olarak seçtim ama tüp bebek çıktı duzeltemiyorumda . Gebeliğim normal gebelik
34 haftadayım aynı şekilde bendede oluyor normal diyorlar ama doktora sormadan benimde içim rahat etmicek. Benden önce gidiyorsun doktora, doktordan sonra buraya yazıp bilgilendirirsen sevinirim
Tabiki yazarım muhakkak, inşallah erken doğum falan değildir moralim çok bozuluyor düşündükçe
33 haftalık hamileyim Aynı şey bendede oluyor sanırım normal bir şey kendinizi korkutup strese girmeyin
Duydukça rahatlıyorum açıkçası, acı güzel değil ama tek olmadığını bilmekte içimi rahatlatıyor . Inşallah sağlıkla süreci tamamlariz
Tabii herkesin hamilelik süreci farklıdır hanımlar ama içinizi rahatlatmak için söylüyorum. Benimde çok fazla oluyordu. Hatta Hemen hemen gebeliğimin başından beri sağ tarafımda ağrıda var büyüme ağrıları diye düşünüyorum artık. 20.haftadan sonra ara ara sürekli batma hissi ve vajinamda ağrıda oluyordu ama bebeğin büyümesi ve tahmin büyümesine bağladım telaş yapmayın geçiyor şuan 33. Haftadayız birşey yok çok şükür
Cansu hanım teşekkür ederim, masabasi çalışıyorum normalde sabah sekiz akşam 6 . Bugün evden çalışma talep ettim, şu an bir ağrı yok . Oturma hareketsizlik rutinler saniirm ağrıyı tetikliyor , yarın yine de doktoruma danisacagim:) sağlıklı gebeligimiz olsun ins
Merhaba az evvel kontrolden çıktım,30. Haftam bitti 31 den gün alıyorum, bebek baş aşağı pozisyon almış ama çatıda değil, yönünü çevirdiği için baskı hissediyor olabilirsin dedi. Nst ye bağlandığım, sancım cikmadi. Ilaçlara(magnezyum, demir,decavit ) devam etmemi soyldi. Çok şükür erken doğum çıkmadı
Ay rahatladım valla erken doğumdan onun belirtisi olduğundan bende çok korkuyordum.içim çok rahatladı sağol canım. Bizim bebisler demekki içerde sürekli kıpır kıpır maşallah zamanlıca sağlıkla gelsinler inşallah