7 aylık hamileyim ama çok fazla çok şiddetli bazen yürüyemeyecek hal alıyorum bazen de otururken de ağrılarım oluyor kızlar normal mi sizce doktorum normal dedi ama 2. Gebeliğim ilk kez böyle ağrılarım oluyor.bu durumu yaşayanlar oldu mu yada bilgisi olanlar varmı ?
Ben de 7 aylık hamileyim ve vajinal ağrı yaşıyorum. Gece uyurken uyandığımda ya da uzun süre oturduğumda veya ayakta durduğumda oluyor. Muhtemelen bebek büyüdüğü için alta baskı yapıyor ve kasılmaya ağrıya sebep oluyor.
Bebeğin pozisyonundan veya hareketlerinden kaynaklı olabilir doktorunda normal demis yine yakın takibe al ama kanama olmadıgı sürece dert etme bende de oluyordu doktorum bebegin hareket ettigi sürece anormal hicbi sey olmaz demisti
Benimde ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle bir şikayetim olmamıştı ama genel olarak normal bir durum bebek büyüyor ve aşağıya baskı yapıyor ben özellikle uzanırken yaşıyorum bu sıkıntıyı
Bebek ters olmuş durumu varmı uyle durumlarda bunlar yaşanır
Öyle bı ters oluşum değil de 2 tane plasentasi bulunmakta ama ben dayanamıyorum ağrılara yada bana mı fazla geliyor ne yatabiliyorum nede oturuyorum yürürken dahi ağrılarım var
Uzanırken otururken yürürken bu durumları çok yaşıyorum bende ilk gebelikte hissetmedim