Merhaba kizlar 26 haftalik gebelikte vajinanin üst bölgesi sızlıyor iki gündür etim acıyor bildiğiniz , niye olur yaşayan oldumu
Ben de 30 haftalığım aynı durumu yaşadım yaşamaya da devam ediyorum sanki orası ağırlık yapar gibi bebek oraya zorlar gibi oluyor ben kendimce zayıfım kabım dar bebek büyüdükçe oluyor diye yorumluyorum kasık ağrısı da bitmiyor bacak bel hepsi birbirine girdi benim Allah hepimize sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin o zaman unuturuz bu ağrıları inşallah
Yaaa son uc ay cok zor olucak belliki Allah hepimizi bir avazda kavuştursunn
Belden aşağısı benim değil sanki… sürekli bir bacak bel alt ağrısı… yildim yoruldum yaa
22 haftalık olduk ama kalça kırampları idrardan sonra kasık ağrıları batmalari bacaklarim yere oturunca zor kalkiyorum kramplardan dolayı sonumuzu düşünemiyorum böyle devam ederse
Aynı şekilde ben de yoruldum
Daha 22 kız… dur sen daha
Bende onu diyorum cnm şimdi böyle ilerde düşünemiyorum diye
Bende 36 haftalik oldum bugün vajinamda cok agri oluyor yürümekte zorlanıyorum bacak aramdaki kemiklerim bile ağrıyor
Normal olduğuna sevindim ilk gebeligim sanki cocuga bisey oldu gibi korkuyordum sizin cinsiyetler ne hamişleer benimki kızz
ve 24.haftadsn sonrasi beni yormaya başladı nefes ve geceleri dönme hareketleri göbek buyuyor bianda
Benimde 30.hafta kıyafet giyerken çorap vs rahmim ağrıyor zor giyiyorum şuan şükür bel ağrım vs yok ama yürüyünce yorulunca ağrıyor. Benimde kız bebek
Bu sene kız bebiş baya cokk yaa
Sonuna kadar böyle malesef geçmiyor
Benim 37 bitecek… delirecem artık… sabit duramiyorum acıdan
Allah yardımcımiz olsun cnm öyle böyle gecicek
Senin daha çoktur cnm Allah’ım kolaylık versin inşallah bol bol dinlen
Aynen öyle sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah:))
Benim gebeliğin başından beri ağrım var. Muayenelerde bir sorun çıkmıyor rahim buyumesi dedi doktor. Hatta adet döngümde yumurtalık ağrım oluyor hem gebelik ağrısı yaşıyorum bazen hemde regl sancısı gibi. Doğana kadar böyle gidecek bakalım.