17 gün önce doğum yaptım 5 günlükken hastaneye yatışımız yapıldı 2 gece yattık sarılık değeri düştü iki gün sonra acilden Kontrole gittik tekrar yükselmiş tekrardan yatış yapıldı 2 gece yattık düşünce taburcu edildik kontrole gittik 14 günü geçtiği için ışın veremeyiz denildi. Nedeninin araştırılması lazım polikliğine randevu alın dedi doktor. Emziriyorum fakat herkes etrafımda mama verirsen geçer diyor.şerbet verirmiş eskiler bende vermeye başladım günde bir kaç damla. Kan grubum 0 pozitif bebeğin A pozitif kan uyuşmazlıgı var dedi doktor bu şekilde başından yada etrafındab duyan eden biri varsa lütfen yardımcı olun tükenmek üzereyim
İlk gün benin bebeğimde de sarılık sınırda çıkmıştı sezeryanla doğum yapmıştım sütüm hemen geldi ama az geliyormuş bende emzirip bebeğin doyduğunu sanıyordum açlıktan kıvranıyormuş çocuk hemen aptamil aldırdım ebelere sorarak sarılık seviyesi bayağı düştü açlıktan da olabiliyor başka nedenlerdende bizimki açlıktandı ve şükür tekrarlamadı sonra süte devam ettim zaten yeterli geldi
İlk çocuğmda 1 gün yatmıştık ve geçmişti inanılmaz derecede üzülüyorum
Kuzum sakın üzülme korkulacak bisey degildir emin ol benim oglan 2 bucuk aylik oldu yeni gecti sarılığımız anne sütü sarılığı deniyormus bir zararı yok bebege etrafın söylediklerine de sakın aldanma bence baska hastane yada başka bir doktora götür mutlaka ihmal etme muhtemelen kötü birsey yok ama kan ve idrar degerlerine bi güzelce baksınlar sen icini ferah tut geçecektir insallah
Sezeyan ile doğum yaptım iki çocuğumda da kızım doymuyormus sarılık oldu 22 ile hastaneye yattik 12 gün kaldı sariligi tam düşmediği için mama verdik çünkü doymuyor doymafigi için şekeri düşüyor uykuya meyilli oluyor o ders olmuştu oğlumda hastane cabtasin mama koydum amelyatdan sonra gelmedi sütüm yine emziriyorum akabinde hemen Mama veriyorduk sarılık oldu ama çok düşüktü 7 felandi mamaya devam ettik ve hala daha devam ediyoruZ çünkü doymuyor önce emziriyorum bir saat kadr daha sonra mama veriyorum kirkulacak bişey değil ama onemsemmesi gerekiyor geçmiş olsun
Teşekkür ederim sağolun
Teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için inşallah hayırlısıyla atlatıcaz bu durumu
İnşallah Allah’ın izniyle
Geçmiş olsun arkadaşım
Şerbet olmaz arkadaşım bebeğin şekerini yükseltirsin komaya bile girer yapma sakın
Senin kan gurubun pozitif olduğu için kan uyuşmazlığınız yok
@ezgi-y bu konu ile çok mücadele etti
Bence sadece sabah akşam mama vermelisin
Benim sıfır oldugu için uyuşmazlık oluyormuş anlamadım gitti
Şerbet ya da şekerli su vs vermeyin lütfen
Geçmiş olsun
Siz bolca emzirmeye devam edin