Uyuz hastalığııı

Kaç günden beri yapmadığım şey kalmadi sirkeyi direk sürüyorum vücuduma gecmiyo kafayı yicem doktorlar ilaç vermiyo geceleri rahat uyuyamıyorum bir saatten beri uyanigim kaşıntıyla uyandım ya hiç geçmezse bu ben zor dayanıyorum bebek doğduğunda ne olacak küçücük bedeni nasıl dayancak psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum lavanta yağının iyi geldiğini okudum internette sürsem herhangi bi zarari varmı acaba hamilelikte kullanmanin

1 Beğeni

Seni okadar iyi anliyorum ki stres yapiyo insan ayni durumlari yaşadım hala eskisi kadar olmasada iyilesemedim istersen kulandigim losyonlari atabilirim sana sirke bende uyguladım banyoda ama bebek icin iyi deyil diyolardikat cmm valla üzüldüm cjbku bnde cok kotu oldum

Çok sevinirim şu saat oldu hala uyuyamadım çok kötüyüm

Bende olmuştum ve elde yapma ilaç ile geçti biraz daha temizliğe falan dikkat ettim çok şükür geçti

1 Beğeni

Bnde onu düşunuyorum bi o kaldi

Bı dermatoloji uzmanına gozuktunmu bendede aynı sorun var vazalin dene birde

Ne vazalini

Normal vazalin ama eczaneden saf olanindan al yada lavanta yağı insan vücudu kokusunu sevdiği için cogaliyormus vücuduna değişik kokular sur çay ağacı yağı lavanta yağı gibi

Hametan krem çok iyi geliyor bende de çok oluyordu hamilelik öncesi de vardı kronik hastalığımdan dolayı çok ilaç kullandım cildim de kaşıntı kızarıklık pul pul dökülme vardı hametan krem sürüyorum kaşıntı oldukça duştan sonra hemen geçiriyor