Uyuyamadım karnimda şiddetli bir ağrı var

Uyuyamadım bayadir da uyuyamıyorum bugün karnımda şiddetli bir ağrı var aç felan da değilim anlamadım namaza duracaktım yine uzandım tehlikeli bir durum mu şuan idrak edemiyorum

2 Beğeni

Dayanılmaz ve geçmeyen bir ağrırsa doktora gitmelisin

2 Beğeni

Biraz dinlenin. Dinlendiğinizde geçmiyorsa doktorunuza danışın

Çok geçmiş olsun :pray:

Yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir

2 Beğeni

Yaklaşık 2 saat 15 dk dir karnım çok ağrıyor

3 Beğeni

Allah Allah ağır şeyler de yemiyorum halbuki ama bugün biraz iyileşince normalddn biraz fazla yemeye zorladım sanırım kendimi inşallah ondandır

2 Beğeni

Kanama olmadığı müddetçe pek ilgilenmiyorlar ki ben de anlayamadım hastaneyi gitmesi ayrı dert kalması ayrı …

2 Beğeni

Muhtemelen ondandır arkadaşım

2 Beğeni

İnşallah :palms_up_together:t2::heart: teşekkür ederim

2 Beğeni

Yedikleridendir canım dinlen bol bol daha da geçmezse mutlaka bir Dr git bekleme

3 Beğeni

Ay inşallah öyledir yeter ki yediklerimdsn olsun hiç mühim değil uyumadan da olur bişey olmasın da :pleading_face::heart: teşekkür ederim

3 Beğeni

Durumundan bizide haberdar et canım

3 Beğeni

Tamam inşallah şuan hala devam ediyor aralıklarla kendimi gözeteyim ona göre bakacağım hâl çaresine inşallah

3 Beğeni

Aynen bizede haber et merak ederiz doktora git şikayetlerini bildir canım arkadaşım

2 Beğeni

İnşallah bacım bir de bu sohbet şeyini hala çözemedim telefonum halden hale giriyor bari buradan cevap vereyim bugün sen de biraz duygusal değişimler yaşadığını söylemiştin belki eşinde incindi ise seni daha da incitmemek adına öyle davranmış olabilir kadınlar hasas derler ancak bana kalırsa erkekler daha hasas yani belki seni incitmemek için o an uzak durmak istemiştir eminim ki her zaman böyle değildir iyi düşün iyi olsun yanına güzellikle git yanağından öp seni incitecek bişey mi yaptım çok abarttigimi düşünebilirsin ancak seni seviyorum ve aramızda soğukluk sevgiziklik olmasından endişe ediyorum sana beslediğim muhabbet hep taze kalsın istiyorum eğer bir soruna istemeden sebep oldu isem özür dilerim bir derdin varsa benimle paylasabilirsin diyebilirsin emin ol benim eşim gerçekten zor insandır ve ben yanına giderek hep konuşurum sonra biraz ayrılırım yanından düşünür enine boyuna bir bakarım yanıma gelmiş durumu düzeltmek ister ben de alırım karşıma tekrardan aile kavramını ayrı ayrı değil birlikte tamamlayacağimizi ifade eden birkaç cümleden daha bahsederim ve sevgimi göstermek adına ayıp olacak af buyurun sarilirsin sıkıntı ortadan kalkar Allah’ın izniyle Allah muhabbetinizi sayginizi sevginizi sadakatinizi arttırsın Rabbim zor imtihanlarda koymasın bacım

5 Beğeni

Belki sana bahsedemedigi sıkıntıları da vardır eşim ilk zaman kapalı kutu idi ne yaşarsa öyle içinde tutar patlayacana sikardı kendini ben ona yavaş yavaş anlata anlata yaklasa yaklasa her şeyi paylaşmayı öğrettim diyebilirim sevmek ne onu da bilmezdi mesela benim onu ne güzel sevdiğimi görünce yapamasa da sevmeyi senedi biseyleri birilerini sonra inanmayı benimsedi sonra sevgi ile yapılabilecek şeyleri göstermeye çalıştım elimden geldiğince mesela sarılmaya her türlü alistirdim af buyurun kapıdan çıkarken girerken ise veya başka bir yere giderken darginda olunsa o kapıda. Girince veya çıkınca selam verilip sarılacak bu kuralla attım ilk adımı sonra yavaş yavaş alışıyor insan yani anlayacağın evlilik parçası bitmeyen bir yapboz

3 Beğeni

Sübhanallah hala geçmedi :confused:duadan başka çare yok napalim

1 Beğeni

Acile git durma tada doktorunu ara böyle olmaz bekleme

1 Beğeni

Sizin yazdıklarınızı itina ile takip ediyorum inşallah kötü bir durum yoktur isterseniz bi doktora mesaj atsanız

2 Beğeni

Teşekkür ederim :blush: mesaj atacak öyle bir doktorum yok maalesef bu haftalarda hastaneye gidersem ancak o zaman çünkü sürekli kanamam olunca farklı farklı yerlere göründüm ihmalsizlik olmasın diye şimdi de bazı sebeplerden dolayı doktora gidemiyorum :pensive:biraz daha iyim en azından şiddeti azaldı sabaha karşı

2 Beğeni

Bugün bol bol dinlen iş güç yapma tamam

2 Beğeni